跳至

首頁

尾頁

複式洋房

中秋節快樂!!

咁多位 BK 媽咪,

係這到同咁多位媽咪講聲中秋節快樂!!
明年我地就可以同我地的BB一齊上月的la

大宅

Re: 中秋節快樂!!

哈哈, 我都係咁諗... 祝大家中秋節快樂!!!
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

等待驗證會員

中秋節快樂!!!

複式洋房

中秋節快樂!

多口問句你哋鍾唔鍾意食月餅o架 我勁鍾意食 but now still 在馬來西亞,老公唔比我買來食 :-( :-(

不過,我已 call 咗香港D friend 幫我 keep 一合,等我月底返香港先食

請問你哋會 choose 邊個 brand 食呀 ??

複式洋房

中秋節快樂ar~
我覺得傳統月餅都係美心最好食....

男爵府

中秋快樂! 我最鍾意食冰皮月餅~

男爵府

好媽媽勳章

我尋日都食咗幾款唔同嘅月餅, 冰皮, 美心, 洒店.
我覺得美心冰皮唔錯, 尤其chestnut味道. 傳統月餅美心好過大洒店嗰d呀! 今年冇玩燈籠, 我等下年一齊同bb玩!

複式洋房

ying2, 你就好啦,有咁多月餅食,我要月尾返香港才有得吃

我尋晚好唔開心,冇得玩燈籠之餘,仲自己一個在家中等老公 back home... 阿B都kick我好多次,又餓又lonely :-( :-(

等到成10點幾,老公返來食完飯就在sofa sleeping 啦... 結果到1點幾我忍唔到大 :-( :-(

不過,今日老公陪我去睇寶貝計劃(我哋第一次去戲院 see film o架)同shopping,哈哈!Now 開心晒

男爵府

好媽媽勳章

咁啱嘅! 我老公都喺今日同我去睇寶貝計劃, 我地好耐冇一齊睇戲因為佢忙到飛起, 又成日出trip, 有時間都瞓吓啦!
點解你要喺sofa瞓? 我通常都返房瞓費事等門.
----
我都係尋晚在奶奶度先食等一口月餅咋, 所以覺得特別好食, 不過老公唔俾我食咁多, 話冇益喎! 好彩我屋企仲有1個遲d食. 我都冇玩燈籠, 算啦, 下年玩仲開心.

首頁

尾頁

跳至