夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

我老公個細佬的女朋友好假

禁止訪問

Re: 我老公個細佬的女朋友好假

複式洋房

可能見識少...細路女o者...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

夾落口呢家野都幾。。。。
eebbeebb 寫道:
我老爺即刻夾左一舊比佢食,係直接夾落佢個口喎,我睇到真係骨都痺埋...

珍珠宮

好媽媽勳章

我老爺即刻夾左一舊比佢食,係直接夾落佢個口喎,我睇到真係骨都痺埋...
[/quote]

99有無話'唔際'我又要.

男爵府

販家女 寫道:
可能見識少...細路女o者...

但係條魚生定熟...五六歲都識啦

算啦...唔好同D小朋友計較啦 ...遲早D人會知佢既真面目既

禁止訪問

複式洋房

我老公個細佬的女朋友好假

講真一句呢 !!
妳同奶奶都知道佢係錦樣..
咪得囉 !!

男爵府

其實我無憎佢,只係有d頂唔住~_~
尤其係佢一「無知」既時候,就好興稍一稍我老爺,
比我既感覺就係好想我老爺覺得�睇到佢好天真無知
既一面咁...

男爵府

複式洋房

我認為她不是扮無知,其實扮純情,等人覺得她天真無邪 !
虛偽的外表......
哈哈! 你老爺一定喜歡純情妹
咁他就有機會表現一下!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你99小心D仲好啦, 我驚佢第日變左做你細99咋

子爵府

YanYan0116 寫道:
[quote]
[/quote]

99有無話'唔際'我又要.[/quote]

大宅

睇完我都想打佢,我個女得5歲都知呢魚熟唔熟啦!!其實我覺得佢同你老爺好似有野…
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

伯爵府

2019勳章

danielmama 寫道:
我老公個細佬個女朋友都係好假, 咁我咪放長雙眼睇吓佢幾時露出狐狸尾巴囉, 扮嘢扮唔到一世嘅
me2,同我叔仔條女一樣

侯爵府

miffymiffy 寫道:
你99小心D仲好啦, 我驚佢第日變左做你細99咋

咪就係!! 比著係我, 除左我老公, 我係唔會夾送比人兼喂埋落口!!! 痴線!!
食過既筷子有口水尾架!! 唔驚有病呀!!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

民房

danielmama 寫道:
我老公個細佬個女朋友都係好假, 咁我咪放長雙眼睇吓佢幾時露出狐狸尾巴囉, 扮嘢扮唔到一世嘅

[size=xx-large]VERY 認同 扮野係扮吾到一世架....

別墅

其實你叔仔係咪同你62夾埋瞞梗你99ar

侯爵府

If she is not act like she don't know things. She need to back to kindergarden to learn again. I never heard anyone cannot tell is a cook fish or uncook fish? Why don't she try to eat it , so she can tell cook or uncook fish?

I think your 62 must be like a child, kids. So, he likes her act like a child.
:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至
熱門主題