夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Re: 我老公個細佬的女朋友好假

其實人夾人緣...佢理得你鍾意又好...唔鍾意又好...有人受落咪得囉...唔好理佢啦...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

條魚放左在桌面,她就問條魚食得架喇?我奶奶就話未蒸架,你唔識睇架?...[/quote]

係無知, 定白痴?

複式洋房

仲要前面加個"野!"字喎

YanYan0116 寫道:
[quote]
eebbeebb 寫道:
我老爺即刻夾左一舊比佢食,係直接夾落佢個口喎,我睇到真係骨都痺埋...
[/quote]

99有無話'唔際'我又要.[/quote]

複式洋房

我覺得佢唔係鍾意你老公個細佬,係鍾意你62!

你咪放長雙眼睇下佢點羅!呢d咁既人,遲d唔係你62或者你99教佢d魚生定熟,係佢個仔教佢!

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

都系叫你99小心d好, 日日黍食反, 唔系想見你叔仔, 系想見你62呀? 真系小心會變左你細99喎.

:tongue: :tongue:

大宅

條女係唔係鍾意你老爺?好多細佬女會鍾意中年男人啦..初時係同你個老公細佬拍拖拍拍下就同你老爺.. 如果你老爺唔係大陸做野都唔會咁樣啦..一定要小心啦......

首頁

尾頁

跳至