跳至
[2004年或之前] 各位mami

首頁
34567...15

尾頁

大宅

Re: 各位mami

吾使咁擔心,我個仔係
eq問題,我會去上下d
堂,了解下,然後再同
仔一齊上架。要勇敢面對
我地會更加了解個仔
[size=x-large]努力

大宅

咁你比我幸運law! 要襯佢e+仲細個就要快d搞好d eq問題,
你知la...脾氣臭細個就話佢好得意同好有性格, 大大下就會
比人話乞人憎, 要快d la......

我尋日向中環見到你上次話ga摩天輪, wa....入場費起碼
都要百幾蚊, 場地又細, d機動遊戲又成日比BK班mama
彈, 同埋我另願+多幾廿蚊去海洋公園, 仲多野玩la, 係咪?
你有冇去到?????
MamiBaby

大宅

[size=large]KEOROR...........KEOROR..........KEOROR............
Where are you?

MamiBaby

大宅

[size=large]通緝 KEOROR, 你遊左去邊?
仲唔返黎, 係唔係作c!!

MamiBaby

大宅

keoror,

你冇事ma? 你唔好嚇我ah! 你以經9日冇上BK la.....
MamiBaby

大宅

呢排好忙 :lol:
又病左一輪
總之水蛇春貢長
過兩日多d時間
再慢慢同你講

大宅

我等你
MamiBaby

大宅

[size=xx-large]新年快樂、心想事成、身體健康

大宅

[size=large]捨得返黎la咩! 去左邊ah???
MamiBaby

大宅

呢排身邊既家人、朋友
事事不如意,甚至想死
我就是她們的頃訴對象
妳話我邊有咁多時間上雷八掛
希望佢地快d魚過清天
每日要開解佢地
有時半夜3、4

大宅

我比佢地d情緒形嚮
今日諗食完早餐,同個
仔行街街和去玩不,典
豬冇帶錢又冇帶card
得d散子,又將身份証當
八達通,你話屎吾屎哇

大宅

尼個世界好多野都5係我地可以控制到+la......
5好諗咁多la.., 最緊要過馬路果震時一定一定一定
要小心d ah! 我都試過幾次諗野諗到傻左差d
比車車鬼死我ah!

其實我最近都收到三個不幸ga消息, 都令我好難過
同無奈, 甚至好多晚都瞓5著, 唉.........一句講晒,
順其自然la.........你想做"凡人"定係"煩人"呢????
MamiBaby

大宅

MamiBaby

大宅

講泥聽下邊三件樹

大宅

見你咁5開心, 等我送盒花過你la......, 靚5靚ah??? 係我最近ga作品, 你仲記5記得我話要親自整份禮物送比一位幫我仔做言語治療ga姑娘ah???

果三件樹真係 It's a long story!!!!! 你有耐性聽我都會有心機講
MamiBaby

大宅

[size=large]wa!巧令令呀
?-( [size=large]我拉大隻眼,推曬所有約會,講我知啦
路人(甲) 寫道:

果三件樹真係 It's a long story!!!!! 你有耐性聽我都會有心機講

大宅

(第一件不幸ga樹)
十幾廿年前, 隔離屋搬左一家好嘈ga人入黎,印象最深就係果位一年365日由朝做到晚都中氣十足果位ee, mami話我知佢好敬重亦好同情呢位ee : 「敬重ga係尼位ee ga勤奮同積極ga精神5係每個人都可以做到, 而同情ga係尼位ee好不幸家中養左2隻爛賭鬼, 佢之所以要做咁多份工, 有3個原因, 第1, 佢屋企有6個人等佢養; 第2, 要供樓; 第3, 要幫個2隻賭鬼還債」所以mami話佢真係好5簡單, 簡直係“女超人”ga化身, 後黎我地搬走左, 十幾年冇見la....., 但有時坐車經過都會見到尼位ee向街邊賣野, 都仲好精神。大年初一果日, mami5知同邊個煲粥先知到果位ee向3年前因為感冒菌入骨, 死左la...... :-( 人間悲劇ah!!! 我好5捨得佢, 我每日都會諗起佢........, 不過mami話可能咁樣對佢仲公平一d, 如果佢繼續生存落去, 就要一直幫果2隻賭鬼還債直至死果日, 可能上天同情佢, 早d帶佢返上去, 等佢5使再捱苦...... :-(

聽日再la你爹過!!!
MamiBaby

大宅

點解個悲劇會講中左
我屋企一半

大宅

呀甲妹:[size=x-large]你去左邊

大宅

(第2件不幸ga樹)
我有一個識左十幾年ga大哥哥, 我地好好感情,
就好似親生兄妹咁, 前幾年因為我5認同佢ga
一d做法, 屢勸不聽, 所以我選擇左同佢絕交, 對
佢ga野不聞不問, 向尼幾年日子過得好平靜, 但
係早排佢前女友, 撥左個輪比我仲話叫我要有心
理準備聽尼個消息(我已經估倒應該係尼兜友仔
ga野la.....)佢話: 「佢....入左醫院做腦手術!好
大機會要入精神病院!!」其實向果一刻我個心
反而諗起佢ah-ma, 都70幾歲人la..., 仲要繼
續賺錢養家, 老公不事生產, 細仔早幾年已經
入左精神病院, 估5到e+連個大仔都........
MamiBaby

首頁
34567...15

尾頁

跳至