跳至

首頁

尾頁

男爵府

請留意:跳舞班上堂地點, 時間 & 服裝

報咗名下星期跳舞嘅媽咪請留意[size=large]以下資料:

[size=medium]10月9號 - 肚皮舞

地點:旺角亞皆老街83號先施大廈3樓312室 (舞蹈坊)
[即依家嘅先達廣場, 兩邊都有大廈入口]
時間:
CLASS 1 => 7-8pm;
CLASS 2 => 8-9pm
衣着: 一般T-shirt 運動褲 + 着襪 (老師話基本上唔着鞋襪)
* 老師都話就算着住西褲/牛仔褲都okay喎

[size=medium]10月11號 / 10月13號 - Funky Dance

地點:旺角亞皆老街83號先施大廈14樓1405室 (巨港校友會)
[都係嗰座大廈, 不過唔同樓層]
時間:
10月11號 => 7:55 - 8:55pm;
10月13號 => 7:50 - 8:50pm
衣着: 運動衫褲+波鞋

帶定條毛巾仔 + 多一件spare T-shirt, 可能出汗到要換衫 仲有, 帶支水喎

再提一提大家, [size=x-large]每一試堂費用係$60, 可以嘅話就預備"散紙"唔駛找錢. 到時上堂前會同大家"收數"

如有問題, 請call me or pm me. Monday見!!

大宅

Re: 請留意:跳舞班上堂地點, 時間 & 服裝

thanks Pau pau

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]我以為肚皮舞要著露臍裝

別墅

DoDoDoDo 寫道:

你著我都唔介意架,

大宅

唔好卦, 我個肚依家仲未見得人住呀...
:-( :-(

複式洋房

哈哈大家咁話啦!雜誌寫肚皮舞可以減肚紋嚟,好期待呀!

bighip 寫道:

[quote]
[/quote]

別墅

Me too ah....seems like i'm still 3 months pregnant!!!

bighip 寫道:

[quote]
[/quote]

複式洋房

收到!大家到時見啦!!!

男爵府

再提一提已報名跳舞嘅媽咪, [size=x-large]記得準時出席上堂呀!!
可以嘅話,就早些少到換定衫
今晚見!!

*想攞定我聯絡電話就pm我.

首頁

尾頁

跳至