跳至

首頁

尾頁

伯爵府

各位媽媽 , 中秋節快樂

[size=large]各位媽媽 ~~~ 中秋節快樂

今日中秋節會同 BB 點慶祝......OR 有咩攪作呀

mandy

男爵府

Re: 各位媽媽 ~~~ 中秋節快樂

[size=x-large]祝大家中秋節快樂,人月兩團圓

同阿仔過第一個中秋節,好開心,食完飯同阿仔去公園賞月,希望唔好落雨,見到月亮叔叔啦

侯爵府

大家咁話

今晚食完飯去 shopping
chapman媽 寫道:
[size=x-large]祝大家中秋節快樂,人月兩團圓

同阿仔過第一個中秋節,好開心,食完飯同阿仔去公園賞月,希望唔好落雨,見到月亮叔叔啦

大宅

各位中秋節快樂
第一次同bb賞月呀!!!

今晚去朋友仔家, 同幾家bb一齊賞月

我只講事實

複式洋房

中秋節快樂
我同左女女落樓下公園玩燈籠(有好多小朋友添!), 佢望住個著燈的米奇燈籠超開心! 佢仲撩其他小朋友玩添!

男爵府

Happy belated Mid-Autumn Festival....

It was such a good festival for our family especially I hadn't had celebration for15 years. The kids were excited about playing lanterns wherever they went. I had 2 moon cakes... :lol: :lol:

禁止訪問

Re: 各位媽媽 , 中秋節快樂

伯爵府

細佬正日玩螢光棒玩得好開心......
拿住 10幾個卷既螢光棒一路玩就一路覺得好新奇
對每種顏色都有唔同既反應

追月今晚我地會出去食 buffet, 不過無細佬文份
費是佢眼訓嘈住曬

仲有 :
細佬文好鐘意食月餅...
細細啖咁咬....係個口度慢慢咁 "珠".
我見佢一路食, 一路笑.....食玩仲追住個月餅叫要 "um"

伯爵府

正日去奶奶度食飯, 之後上山頂賞月至2:00am至返到屋企, 阿囡見到隻狗仔狂叫又笑, 好似super fans咁, 嚇到隻狗想走 (但個主人抱住).

追月去pizza hut一家3口食飯.

公爵府

今年第一年同亞仔過中秋

正日食完飯帶左糯米仔落左去海濱公園行, 佢自己揸住個 keroro 燈籠成晚 & 同佢圈 d 螢光圈起佢架車車到, 都不知幾開心

追月去左大坑睇火龍 + 行維園, hehe~~糯米仔又自己揸住隻加菲貓燈籠 & tamama 螢光棒, 仲玩到成點幾先返屋企添 攰到佢涼都冇沖, only 同佢抹吓身就瞓 lu

侯爵府

今年中秋我覺得好tired 呀, 事關我又病,kk又比我傳染左,佢呢2日好似好惡c咁~

首頁

尾頁

跳至