產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

生完幾時先瘦返!?

生完兩個月,仲係好似未生咁肥,只係大肚腩變細肚腩。

有咪方法可以快d瘦返!?!?

大宅

Re: 生完幾時先瘦返!?

我生完3個月,第1個月130磅--->110磅
第2個月到而家由差唔多生時130磅....變左做103磅.....
我只係通過2次淋巴....我冇做特別野...只係一個人坐月一個人湊仔同屋企所有野都係我做晒....
我就3個月冇左27磅

男爵府

畀面勳章

我都想知....個肚腩好似收唔到咁~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

伯爵府

洛紫 寫道:
我都想知....個肚腩好似收唔到咁~

我都係,成日脤卜卜,好似成飽野咁...

別墅

個肚皮鬆泡泡、冇以前咁firm......

大宅

我個肚腩又唔算好大喎,而家26吋到啦,比起之前已經修左好多~我mami生果時,健康院d姑娘教佢,用個cool筍仔墊住個肚,爬係度訓...........每日得閒就訓一陣得閒就訓一陣咁~可以令個肚腩冇咁勁的~so far我mami而家24吋腰,仲瘦過我!

大宅

26吋!?!? 我未生都唔止啦!

未有bb時,110lbs
生之前,148lbs
生之後,132lbs (出院時)
宜家,143lbs (兩個月)

我老公見親我個肚腩就... 無眼睇 :-( :-( :-(

因為我要餵人奶又唔可以節食減肥,又懶做運動,因為連訓都唔夠,又點會做運動呀!唉!!!
"mud"唔係餵人奶媽媽容易瘦d o架!?!?!

民房

我都想知可瘦呀,我未生之前100lbs,生之前140,依家庭主婦生完一個月)都仲有120呀,肥咗20lbs,點減呀

首頁

尾頁

跳至