自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

真係激死 3 又無咗網絡

連老公都找唔到,今日中秋節先係咁
:-( :-( :-( :-( :-( :-(
人生真的就如 曇花一現 很短暫... 很多話 還來不及說出口 很多夢 還來不及實現 所以要把握 祝大家都幸福

大宅

Re: 真係激死 3 又無咗網絡

八點幾已經開始係咁 , 逢係過時過節就係咁 , 死哂, 打唔到出, 打唔到入, 即係叫人唔好去街啫 , 手提電話給人方便既感覺, 但一到大日子, 就一肚子氣 , 係咪即係叫我地用緊 3 既人要轉台呀 ?

大宅

畀面勳章

最慘係一時有一時無,重有時係出 2G 添,你話死得未呀

:-( :-( :-(
人生真的就如 曇花一現 很短暫... 很多話 還來不及說出口 很多夢 還來不及實現 所以要把握 祝大家都幸福

大宅

我頭先用屋企電話打去 hotline , 輸入手提號碼 , 錄音重覆我既手提號碼後 話無呢個號碼登記 , 我唔忿氣 , 打左三次 , 兩次輸入自己手提號碼 , 一次輸入老公手提號碼 , 都話無登記 , 我諗唔知接收有問題 , 連電腦系統都 short 埋

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我今晚6點左右已經電話唔通啦, 諗住一陣間就整好啦, 點知到依家都未整返好, 想話投訴啦, 個hotline又打極都唔通, 都唔知點算? 最慘就係我全家人都係用3呀!

大宅

我仲以為係我個電話有問題, 係咁開機關機都唔得 返到家先知原來老公都係咁, 有冇攪錯呀, 連飛線都唔比, 如果淨係知我手提電話號碼的人要找我都唔知点算, 我由6点到現在11点幾都仲未得呀 :-( :-( :-( :-( :-( 点算呀, 有電話 = 冇電話, 好彩我今日冇約人去街咋, 如果唔係d朋友以為我放飛機 :-( , 好激氣呀,我剛剛join 3咋, 仲有14個月約呀
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

大宅

唔係剩係過時過節,平時係5-7pm都偶有發生,好似bk咁,都見怪不怪law

大宅

Lmykfg 寫道:
唔係剩係過時過節,平時係5-7pm都偶有發生,好似bk咁,都見怪不怪law

me too, I will cut it ASAP

大宅

係咪地區問題呢??
我同我老公個電話冇事喎

別墅

我打咗成晚都打吾通,咁重要既節日,想同朋友祝節日快樂都吾得。
如果吾係簽左contract,真係會即刻cut左佢。
[size=x-large]已經吾係第一次啦,台費又吾係平,服務咁鬼差,強烈要求3退回今個月既台費俾我。

子爵府

我嚮元朗屯門區就無事wor!

大宅

In Tseung Kwan O , 6:45pm already lost contact!!

男爵府

好媽媽勳章

係喎 我係九龍區 死晒d電話 我老公同我同我妹都係用3
真係火都黎 初初用都覺得幾好~~越黎越衰,下次夠期一定轉台

大宅

我全家都用3都冇問題喎.
但我地都係沙田, 唔知會唔會地區問題啦!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 真係激死 3 又無

各位 3=和記??

呢排好多sales打來sell $5x有1000分

男爵府

環保接龍勳章

屯門睇邊度啦.我以前用佢 成日都收唔到架. 同埋一去到酒樓.商場等,好多都收唔到. 我用
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

好媽媽勳章

我諗唔關地區事架...
因為我差唔多成家都係用3..
我係沙田冇事囉..但打極去3熱線都唔通.
我老豆係荃灣,佢部機6點幾7點死左,打黎問我點算..
我家姐反而冇事...
我仲以為佢唔知攪左d咩..
原來係3自己有問題

我幫佢打去3熱線,打左成日都唔通

所以應該唔關地區事啦!
一部份人中招掛!
但咁樣真係好唔掂..攪到我仲撐左佢咁多年
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

大宅

我直頭發住好勁既脾氣. . . 剷到個Customer service上天花板咁滯呀!

子爵府

唔知約我昨日(6/10)交收的媽咪是否用3呢? 打唔到俾佢,8pm等到現在都收唔到佢call! 白等添!

都係去 啦!
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

今日大時大節咁搞,好多人要約人家嗎

首頁

尾頁

跳至
熱門主題