自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

有冇人可以話我知...鳳凰四重奏既結局係點呀??

我琴晚出左去冇睇到~~ 謝謝!! :mrgreen:

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 有冇人可以話我知...鳳凰四重奏既結局係點呀??

得一吉告之真相,思嘉終於明白家安與向欣結婚只是誤會一場,在鴻雪居中調停下,二人終和解收場;思嘉同意讓孩子與家安隨時見面,前題是要母子二人一直跟在身旁,決不分離。
因鳳凰玉筷成廚神大賽獎品,一吉代表鳳凰樓出賽不容有失,倍感壓力;而出賽前夕,他與思嘉、家安三人糾纏不清的關係亦告曝光,更讓情勢殊不樂觀。比賽當日,家安突然行蹤未明,一吉在壓力下表現失準首戰失利;幸最後家安及時趕到送來珍貴食材,配合下終將鳳凰樓名菜「鳳舞九宵」改成素食出奇制勝,一舉扭轉敗局。而在二人事業感情兩得意下,玉貞終與鄧鵬結為一對……

思嘉意外在便利店重遇鼎昌,得知其離婚後的苦況;玉貞婚禮上安排讓思嘉接下花球,卻人算不如天算。家安在情人節求婚,更安排無人婚禮,苦心靜候。最後,思嘉的抉擇是……

係鳳凰樓window見到一道彩虹.後來門口打開.有道白光好似有一樣野.(我睇唔倒係乜.我估係鳳凰).之後上字幕.做晒.
即係結局自己估.
少年耆英..為藝術而偽術..偽術煮意

男爵府

最憎o的咁既結局

複式洋房

即係點?咁玄既?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

conlysister 寫道:
即係結局自己估.
[size=large]依家差不多套套劇都係咁比觀眾估嘅結果

不過,有一樣我覺得係幾細心嘅安排 .... 代代都生女 .... 呢代竟然生仔
路遙知馬力,日久見人心!

首頁

尾頁

跳至