美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

私人上門教我yoga....好想笑^^

我今朝第一課學人上yoga,係屋企玩左一個鐘,一早做運動都幾好既, 又冇人見到我做唔做到,後來個仔同個女起埋身,miss仲教我們三個一起做 tim

別墅

Re: 私人上門教我yoga....好想笑^^

你屋企好大架? 有私人上門咪好貴??

複式洋房

用戶已被封鎖

======
用戶已被封鎖
======
真正的友誼是雙程路,如果你正在走單程路,朋友,那種友誼是假的

複式洋房

Ivychu,我咪就係因為要湊仔所以玩上門lor,都幾好玩架, 其實我suggest同埋細路一起玩, 或者可以再教佢地, 我個仔就一日問我幾次幾時再有得玩, 仲有就係以為我好勁!!500/4 lesson/ 1hour,但miss話基本上呢幾課既動作足以運動量去keep fit, 之後就唔駛再學 ,所以我想:都係500元落樓....不過要夾時間同睇住邊,因為都幾多人搵佢教....平掛..你有interest先再pm我啦......

禁止訪問

複式洋房

pm to you la.

大宅

franshe 寫道:
Ivychu,我咪就係因為要湊仔所以玩上門lor,都幾好玩架, 其實我suggest同埋細路一起玩, 或者可以再教佢地, 我個仔就一日問我幾次幾時再有得玩, 仲有就係以為我好勁!!500/4 lesson/ 1hour,但miss話基本上呢幾課既動作足以運動量去keep fit, 之後就唔駛再學 ,所以我想:都係500元落樓....不過要夾時間同睇住邊,因為都幾多人搵佢教....平掛..你有interest先再pm我啦......

please PM me
該用戶已被刪除

侯爵府

franshe,

please pm me the yoga teachers details

複式洋房

franshe,

please pm the details to me.
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;23/st/20041020/e/Wedding/k/1d7b/event.png[/image][/img]

首頁

尾頁

跳至