嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

中耳炎

我想問下各位媽咪,有無小朋友試過中耳炎成2個月都未好返,有無好的耳科醫生介紹呀?

別墅

Re: 中耳炎

Yes I want help too. My son has 中耳炎 since 3 weeks ago. He has fever at the beginning, doctor gave him 5 days medicine and he seems alright during the 5 days. However, when he stopped the medicine at the 6th day, he started fever again and cried a lot on the 7th day. It repeats and repeats for 3 weeks la. This week, doctor gave him 7 days medicine, and I will bring him to check up again tomorrow. Don't know whether he's fully recover or not?

So Worry... :-( :-( :-(

Anyone has experience to share? How can I help him to fully recover? He is very uncomfortable... :-( :-( :-(
該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

叫家庭e生寫紙去睇耳鼻喉嘅專科啦,我仔仔三个月大時都試過,一睇專科,唔使一個星期就好番,不過就貴啲,$600ups,但係都好過見到bb辛苦吖

男爵府

我仔幾個月前都係中耳炎ar~~ 醫生話會容易翻發 ~~ 醫生俾左支幾勁嘅消炎藥bb ,, 食o麗成支消炎藥冇事lu ~~
該用戶已被刪除

民房

K & J,
做D咩動作可以預防呀?講黎聽吓呀!
該用戶已被刪除

大宅

sorry, 我唔係好識咩係反壓動作???

K&J 寫道:
反壓動作.

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問中耳炎有什麼特徵嫁? 我見個女隻耳入面成日有好多耳"士"但用棉花棒又弄不出來, 睇開醫生順便問吓,佢又話唔怕, 我怕積聚太多會不好咁點算呢?

別墅

yauyaubb & K&G,

Can you let me know the name of your 耳鼻喉嘅專科e生?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題