跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 大家一齊交流下心得呀!

唉......而家腰粗左, 又'林', 好水桶......
人又橫左...... 只敢著polo衫......
停係135成個月......
自己唔想睇自己咁既身形, 唔想老公見到...... :-(
我喂人奶可以點減?
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

洋房

特別座嚮度,個肚好似個斜坡(鬆泡泡),訓嚮度就墮埋一邊,以前無架嘛

男爵府

我由150磅到而家128磅.....still so fat!!
忍晤住ar....always 食食食........
大睥,pat pat都仲好唔掂∼

男爵府

畀面勳章

除左生左呀囝個幾lbs出黎之後就冇乜輕過啦~
有左之後到生個時重左50幾lbs呀~陰公~~~
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

餵左3個月人奶,表面好似正常返,但未著得返以前D褲,我好驚著唔返呀,成廿條褲!前兩日格硬攝左落以前條彈性牛仔褲裡,哈哈!條腰點都要做D運動,先修得返,我打算好快開始,哈哈!講住先啦!

別墅

唉.., 我仲有12磅未減到呀..., d肉全部响晒肚腩、大脾同pat pat... 餵人奶又唔可以減食...

星期日同d親戚食飯, 我舅父竟然問:又話生咗..., 做乜仲有三個月响個肚度架... :-( :-( :-(

別墅

我生完同未生之前一樣..doctor重叫我增重...但係我有左到而家好似吃得越來越少,只係like零食,不過肚仔仲有肚腩,又有肚皮紋...好慘!! :-(

各位靚媽媽去看下我的生活照啦..

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!7Mcji8mGFQXjKCScQ2p7UI4neQ--

首頁

尾頁

跳至