跳至

首頁

尾頁

別墅

BB 9w4days,照肚皮看到手同腳......

禽日覆診,BB 9w4days,照肚皮看到手同腳係到手舞足動,好開心呀! 醫生仲好風趣話同媽咪Say Hello 啦!

原來小B 依家已經好活躍,但我哋要到5個月先感覺到。
誰能使我與基督的愛隔絕呢? 難道是患難麼?是迫逼麼?....... ;-)

複式洋房

Re: BB 9w4days,照肚皮看到手同腳......

我都係呀!我最近覆診時當照肚皮看到手同腳係到手舞足動,真的非常開心同埋感動呀! :-P

男爵府

我8week幾時照過就唔見郁郁下,下個week返去覆診希望見到啦 ,好期待,係呢,你地而加係咪就酩係肚上面照咋,因為我8weeks時照都係在肚上面照唔使照陰超
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

複式洋房

係呀我剛在9week時已可在肚皮照到個b喇!唔駛嚮下面照喇!:-P
babycoming 寫道:
我8week幾時照過就唔見郁郁下,下個week返去覆診希望見到啦 ,好期待,係呢,你地而加係咪就酩係肚上面照咋,因為我8weeks時照都係在肚上面照唔使照陰超

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

hi 我9wk時都照到佢郁吓郁吓,好感動呀!唔知係咪佢成日郁所以我地好攰呢?

別墅

我係4-6w 照下邊,而7w開始照肚皮。

上次8w去照時,都係睇到佢的心跳下跳下,手腳都睇得唔係好清楚,但9w就見到手腳郁下郁下啦。
誰能使我與基督的愛隔絕呢? 難道是患難麼?是迫逼麼?....... ;-)

男爵府

好緊張呀,你地個個都見到手仔腳仔,我好想快d睇到呀
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

禁止訪問

民房

我8wk3days (Sep 23)照過,好似粒腰果咁,我10月17日再照,到時有12wk(由LMD計), 會照到0的咩架!

複式洋房

~小熊貓~ 寫道:
係wor..9weeks 會唔會知道係仔定女ga?

通常bb約在12週就照到係囝定囡的了. 我第一胎那時在威院做oscar, 個醫生睇到bb的性別, 好主動咁話俾我知. 不過都要bb合作, 姿勢啱先睇到的.
哥哥七歲, 妹妹四歲, 兩個都好曳!!!

禁止訪問

男爵府

amy ,
我琴日11weeks4day返去威記做check up,問佢照唔照到仔女,佢話邊有咁早知呀 :-( ,希望下個week返去做oscar有機會知道就好喇

大宅

我都book左聽日覆診,
希望見阿到阿b大個d啦
(上次6wk得0.3cm~)

大宅

我上次都係8w4d覆診, 阿b由0.57cm變到2.11cm, 仲好清楚見到頭同身添, 希望你都見到阿b長大!

洋房

我剛巧也在8w4d覆診時
bb就有1.94cm
聽到bb心跳聲, 心仔又閃下閃下,
兩小點是手仔和腳仔, 郁下郁下,
得意到暈
不過我就日日嘔到暈!
由初初我話比大女知我想嘔呀, 佢就好緊張咁去搵Daddy幫手, 到依家我話我想嘔呀, 佢就話咁你就去啦 :tongue:

男爵府

好開心,我星期六去照時見到小b訓係到,手仔腳仔撐起,個心係到閃閃下咁跳,睇得好清楚呀,勁呀,有5 cm大喇,好神奇

大宅

babycoming,

見到你形容都咁得意, 我都好想快些去照, 不過我約了e生在10月24日, 到時有9w了(我自己計) 你現在係多少週 ?
還有你是否肚皮照就有咁多野看 ?

男爵府

唔甘心,
我明天就12 weeks喇,我係在肚皮上照架,不過真係好清呀,威爾斯d儀器好好,照出黎清楚到不得了,係見到個心閃閃下咁跳架,好得意,咁arm我小b一隻手向天,一隻手就咁放係到,好攪野架 !

男爵府

畀面勳章

今日10w1照, 見到bb周身郁, 拎黎拎去, 仲識搵個背脊得住個「鏡頭」添! 搞到醫生都追唔到佢個心跳, 我地只係聽到時有時冇既心跳聲! 真鬼馬
同上次7w3照好唔同。上次好乖乖, 見到個心閃閃下。 今次阿b照出黎有10w6, 好健康, 我諗佢仲健康過我。真係好好好開心, 老公一行出醫生房門仲好興奮講唔停 ....神既創造真係好奇妙~~

首頁

尾頁

跳至