潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

但call我話有000, 噤要唔要好, 定係再等005?

別墅

回覆:panerai 005 係 shop排咗四個月都未有

鐘意就要啦!難求呀

男爵府

I got 2 quota of 005 on May 2012. Queued for one month only jar. Bought one and gave the other quota to BK JM.
I recommended you to queue on all AD and boutiques to increase the chance of getting it.

By the way, 000 is nice too. Get it first!

大宅

How much for the 000?? Thanks!

子爵府

我已經等左5個月喇,連000都冇call me

男爵府

噚晚買咗佢返屋企啦! 000 - $37300, 佢話今年出一千隻, 我呢隻係88號, 真係好開心呀!

男爵府

引用:噚晚買咗佢返屋企啦!++000+-+$37300,+佢話

原帖由 leungsyhk 於 13-05-29 發表
噚晚買咗佢返屋企啦! 000 - $37300, 佢話今年出一千隻, 我呢隻係88號, 真係好開心呀! ...

侯爵府

引用:噚晚買咗佢返屋企啦!++000+-+$37300,+佢話

原帖由 leungsyhk 於 13-05-29 發表
噚晚買咗佢返屋企啦! 000 - $37300, 佢話今年出一千隻, 我呢隻係88號, 真係好開心呀! ...
No.88

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

leungsyhk 發表於 13-5-29 09:11
有無相?分享吓

大宅

引用:Quote:原帖由+leungsyhk+於+13-05-29+發表

原帖由 montea 於 13-05-29 發表
No.88
嘩! lucky number 呀!今年一定行好運!

大宅

回覆:leungsyhk 的帖子

想問問妳係咪熟客,所以先留個靚號碼俾你?

首頁

尾頁

跳至