懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解會咁?

依家35週. 點解個肚成日都紅卜卜. 俾又唔係"恨" 係唔係有胎"讀" 點算好?

禁止訪問

Re: 點解會咁?

複式洋房

盈盈262
睇返你之前D內容. 見你照左好多次都係女. 結果出來是仔.咁攬笑既. 因為我都有D擔心. 因我都照左3,4次. 都係話女. 但個個見個肚同埋我仲有條腰係度. 都話我係生仔.. 所以我都好想知其實睇個肚型知唔知生仔定女

大宅

jessiehorace 寫道:
盈盈262
睇返你之前D內容. 見你照左好多次都係女. 結果出來是仔.咁攬笑既. 因為我都有D擔心. 因我都照左3,4次. 都係話女. 但個個見個肚同埋我仲有條腰係度. 都話我係生仔.. 所以我都好想知其實睇個肚型知唔知生仔定女

jessiehorace,

我同你一樣呀, 我照幾次都係話女, 但d有經驗既師奶都話我有腰似生仔, 我不知幾失望, 因為我恨女架麻, 結果生出黎都係呀, 其實照4d係最準架, 我照4d時23周, e生連bb陰唇都照到, 一定冇錯喇.

禁止訪問

複式洋房

我照左4D L.A 佢話比我知係女. 但就冇影比我睇

大宅

jessiehorace, 你到36週試吓煲吓白連鬚飲la, 可以去胎毒.

haha, 我就相反, 個個以為我係駝女, 因為駝得低ma. 駝女mama會塊面腫腫地ga.
我叫暨綿一, 乳名叫一一.綿一blog

複式洋房

我已飲左一次la. 不過真係幾難入口, 飲鹽水得嗎?

大宅

你可以試吓食腐竹蛋糖水.
我叫暨綿一, 乳名叫一一.綿一blog

公爵府

其實我覺得飲唔飲去胎毒野都無所謂,我大肚果時勁食薯片同榴蓮,又無飲涼野,但我個bb都無乜頭泥同胎毒

首頁

尾頁

跳至