跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地個肚有冇一條直紋?

你地個肚有冇一條直紋?其實點解有既. 有D又冇既?

公爵府

Re: 你地個肚有冇一條直紋?

I got one too...I don't have stretch mark

伯爵府

我依家都有, 不過唔深色, 淺淺地, 都唔知點解會形成, 希望生完後會消失啦

子爵府

2019勳章

有直紋呀~~不過算淺色

男爵府

me too :cry:
未經本人許可, 不得轉載

大宅

係啦!唔知點解一定會有咁架喎。
我問過d媽媽...佢地就算冇肚紋, 都會有條直線架。

大宅

ME TOO!!!!

大宅

那條紋好似係 D 黑色短毛形成的.
生完後, 是否可以剃去便行 ?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有呀,不過唔多黑色短毛!

男爵府

有直紋呀(响肚臍下面)...不過亦唔算深色

大宅

有呀..不過都係唔算深色

大宅

我都有呀"....

民房

我都有呀! 老人家話通常好直既就係生仔, 唔知係唔係架呢?
不過生完就會自然消失

大宅

我都有呀, 我冇妊娠紋, 但係有條淺淺黑色毛形成既直線..
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

複式洋房

嘜唔係個個大肚都會有咩? 我之前嗰胎好直同埋好深色, 呢胎淺色d & 有少少彎彎哋, 唔知係咪仔女嘅分別呢
請入嚟跟進囡囡生活點滴啦http://www.babyhome.com.tw/bb/193501

大宅

Same as me. 之前嗰胎好直同埋好深色 and I got a son.
呢胎淺色alot & 有少少彎彎哋, but I still don't know the sex of my bb yet....maybe bb is a girl??!!

mamabb 寫道:
嘜唔係個個大肚都會有咩? 我之前嗰胎好直同埋好深色, 呢胎淺色d & 有少少彎彎哋, 唔知係咪仔女嘅分別呢

首頁

尾頁

跳至