自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

我好憎成龍,但係我睇左佢套新戲............

佢同古天樂加個bb果套。上次聽完個bk媽咪講話好睇,咁我今日真係走去睇啦...........
竟然真係好好睇呀!! 好攪笑,個bb好靚仔又好可愛(我諗佢係mixed既bb黎架! 睇佢個名係外國人名)。 估唔到仲有好多喊位,我前排幾個女人睇到個個都喊,我自己都流晒眼淚。好感人。冇冷場。個個女主角(除左杜麗莎 :-P :-P ) 都好靚女。
一個字,好睇!!! 有90分 (減10分因為都有d粗口)
快d去睇啦!

水晶宮

Re: 我好憎成龍,但係我睇左佢套新戲............

仲有呀~~
有好多驚喜,就係有好多明星客串。
會失驚無神走一個出黎,正正正!

公爵府

Re: 我好憎成龍,但係我睇左佢套新戲............

我都睇左呀, 真係好好笑

水晶宮

個bb響窗口度吊來吊去果part呢,成龍發羊吊咁呢~
我笑到透唔倒氣
janeleung 寫道:
我都睇左呀, 真係好好笑

別墅

係呀,真係好好睇,係近年難得的港產片

公爵府

個BB爸爸係香港人, 媽媽係澳洲人呀!

大宅

我都睇左, 真係好好笑,正!!

水晶宮

係??!
但係我見個bb既last name係外國人姓黎架喎~
好B 寫道:
個BB爸爸係香港人, 媽媽係澳洲人呀!

伯爵府

好媽媽勳章

不過真係真係真係好憎成龍喎
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me2
CANDY_SAMSON 寫道:

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都覺得幾好睇,有親情,有笑有淚

禁止訪問

水晶宮

CANDY_SAMSON 寫道:

洋房

:tongue: :tongue:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題