跳至

首頁

尾頁

大宅

Please Pray for my ...

諗左好耐... 終於都係打出來

中秋八月十五日... 好地地.... 晚上回家去廁所見啡.... 今天早上, 覺得唔對路, 驗孕.... bingo....
公眾假期沒有婦科醫生開... 去政府知道無咩用... 今日先day 27定28... 有咩可以照到, 政府又唔會有咩藥/針比我....唯有搵左上次有之之時果d安胎藥食左先...
下午因為一早同之之book左影相, 照去....
下午都係有d啡...
點都要等到星期一先可以睇自己睇開過醫生....
唔知會點, 好迷茫... 好擔心... 好...(唔識講)...

上次有之之... 又係未到驗孕日子已見啡... 結果打左5個月安胎針... sick leave左接近5個月... 去到5個幾月先安心d....

再上次.... 上年1月bingo.... 3月miscarriage.......

今次已經有左個囡, 相信有咩打擊, 都唔會好似已前咁大...
不過, 又係未驗孕就流啡... 點解又係咁...
抱囡囡又唔敢... 同囡囡玩都怕危險...
之前囡囡仲係我身上(肚)又踏又跳...

唔知自己情況係點... 究竟同之之那次一樣, 流啡幾個月但都健康成長... 定係已經根本已唔係度.... 點解公眾假期先發生依d事.... 我仲要等到星期一.... 次次都係咁....

多謝各位睇我打既野... 打完出來起碼鬆一口氣....
不用congratulatioX 我, 我都怕小氣....
JUST PRAY FOR MY FAMILY ...

[/url]

男爵府

Re: Please Pray for my ...

ky2005

一定一定一定一定十萬個肯定BB會好似之之咁健康成長的。

我地一定撐你呀,你呢兩日休息下先啦,之之會體諒你的。

子爵府

好媽媽勳章

ky .
好好休息, 唔好諗太多, 盡量bed rest唔好周圍撲. 
對自己要有信心呀.

茵茵

大宅

我個時有bb之後, 四圍睇樓, 最終流啡. e生said要休息多些便okay. 而我打了2支安胎針.
放心啦, 食多d有營養的食物, 訓多d, 星期一好快到

大宅

最緊要唔好再週圍走, 要瞓多d, bed rest!

大宅

ky2005,

放心, 會無事的, 小b一定會健健康康成長。 你唔好諗咁多負面嘢, 諗多d開心嘢, 諗下之之d得意嘢, 保持心情開心, 對你同小b都會好d。

呢兩日盡量bed rest, 休息多d, 一定無時的。 我會pray for you.

大宅

唔知講咩好,好好休息,絕對卧床休息,直至有醫生睇,May god bless you!

其實去私家醫院唔得咩?而家都好多醫生half day 睇症,試下搵個睇左拿安胎藥先?

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

醒目開學勳章

依家最好咩都唔諗, 休息多啲, 比啲信心自己同肚裏面嗰個, 佢一定會健健康康好似之之咁.
BABY FACE          HONEY BABY

大宅

唔好擔心啦...要諗都要諗得正面D,俾多D正能量俾BB,如果你諗得負面,BB會有好多負能量架,你咁錫佢,佢一定會無事架,努力呀,我地會Pray for your family.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]唔好諗咁多, 盡量瞓多啲, 支持妳~~加油

伯爵府

唔好咁擔心,休息多啲,支持你ga

子爵府

你唔好亂諗野啦....我地咁多人都會祝福你架..你一定冇事嘅!

大宅

你放鬆d, 休息多d啦, 一切都會順順利利, 小b會健健康康架, 加油呀

別墅

Ky2005,

你加油呀.....我一定會支持你......我地係街坊ar ma...休息多d 呀!!!

大宅

hi, ky2005, don't think and worry too much, take enough rest and don't move too much....
maybe you can try to go private hospital...法國醫院holiday都有註診doctor架,try to call for help 啦!
hey ky2005....all bk mama will support u架!

大宅

ky2005

休息多d,願主保佐你~~

大宅

加油呀!!! 星期一好快到!! 休息多d, 無事o架!!!! 我地支持你們!!!!

子爵府

你既情況我未試過比唔到意見。
總之休息多d啦唔好咁擔心。

大宅

休息下,小心身体....
豬丙豬丙......

別墅

Try to rest more...everything will be O.K..

首頁

尾頁

跳至