嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇帮小朋友打水豆針?

請問大家打完水豆針係咪唔會出水豆?大約幾錢?thx!

民房

Re: 有冇帮小朋友打水豆針?

其實都有 chance再出, 不過就唔會咁serious.
around HK$ 500

民房

我的女兒在返學前打了針 , 大約 hk$400-hk$500一針 , 但不代表不出水豆,而是不會出哪麼多,和不會有病發生正 .

子爵府

thx!

大宅

我個仔18個月打左,$320一針.

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我最近有看過水豆針的傳單, 打了水豆針的人,有 2% 仍會感染到水豆, 不過病情較輕。

番學前最好打左先, 因為幼稚園經常有水豆爆發, 我姪仔一開學唔夠一星期便染到了!

複式洋房

my baby girl take it when she is 16 months old, the price is $600.

民房

請問係咪臨開始返學既時間打最好? 呢支針打完會發燒嗎? 點解價錢差咁多既?

大宅

我的女兒在15mons打, hk$400一針 , 好處是不會出哪麼多或不出. 
通常不發燒, 因這針藥力比較輕,而且不是打進血管

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cat921
水豆針$320 請問你係邊間打, thanks

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁平既,我問過將軍澳幾間大概450-500喎 ?-(

BLouie 寫道:
cat921
水豆針$320 請問你係邊間打, thanks

大宅

BLouie
小黑咪
please check PM.

複式洋房

Hi, Cat921

真是好平, 請問是在哪裡打, 可否告知詳情.

Thanks![/quote]

[quote]
cat921 寫道:
我個仔18個月打左,$320一針

大宅

cat921
i also want to know pls pm me the doctor information thnx

男爵府

醒目開學勳章

320真係好平wo
我做診所都知知地d來貨價
水痘針來貨價都3佰幾呀
所以多數診所都係400-500打一針

複式洋房

cat921,

Please pm me doctor info. Thx!

大宅

元元媽咪
cherrycc

民房

cat921:
Pls pm doctor information to me
thanks

複式洋房

cat921:
pls sent me about the information,thanks

大宅

minno
newhandmam
F946

首頁

尾頁

跳至