夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

死人大姑奶!

對唔住禁多位!我要發洩一下

我覺得我大姑奶把口好臭
正一八婆口
我係我老公第二任太太,佢同佢前妻有個女
我岩岩同佢生左個仔

今日親戚擺酒, 我地去飲
我大姑奶因為我要餵奶, 無聽佢話去影全家幅
係飲緊果時寸我
"你亞b都唔知似邊個, 你老公之前個女就似佢喇!"
嘩.....我即時扯行火,唔出聲啦, 唔係喜宴既話
我肯定寸到佢爆,我忍得好辛苦, 重要成場喜宴笑笑口

我覺得再婚唔係錯囉!
加上我又唔係第三者,我係明媒正娶嫁比我老公!!!!

我都唔明佢做咩甘q鐘意搞事
係都要將自己托到高一高去話人,又要擺晒大家姐樣

侯爵府

Re: 死人大姑奶!

wanyan

你已經做得好叻,又大體la!比我有li種情况,未必忍到!你老公乜反應ar?

大宅

我老公同我一樣無出聲, 全程唔so佢囉

佢都有病既, 亞b喊到甘唔通唔餵咩
自己鐘意影咪影到夠囉, 唔係要個兩個半月既bb陪你顥呀

無啦啦, 重要囉亞b依d野黎寸我
都唔知咩叫稚子無知, 禍不及妻兒!!!!

男爵府

咩事佢要搵你老公個女同你個仔比姐
咁鬼衰ga!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

shing'mun:

佢真係八婆口黎嫁!
我唔介意人地提起我老公以前既女呀, 前妻呀
不過我好介意人地明玩野甘將我個仔囉黎做磨心囉

子爵府

好媽媽勳章

算啦...又唔係成日見...唔駛理佢啦...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

早知一早係甘就扮病唔去啦

唔食唔緊要
最慘係食左都背脊骨落

子爵府

呻完好喇!唔好比d無謂人激親自己!

因為我都有個"死人大姑奶"

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

如果係我,我驚會話"乜你把口咁臭架,快D去刷牙啦!"
要人尊重先要學識尊重的!大姑奶都係咁話啦!

大宅

你咪當佢無修養囉, 亦唔好為呢d人嘈, 顯得你EQ梗加高.
同埋你都唔係成日見到佢啦.

洋房

咪見少d啦!我同三個姑奶雖然無冇磨擦,但係係大家的教仔方法係不同,當見面時佢地話物咪我我.盲就算,而且都好少見係幾個月先飲一次茶.我地咪大方d啦!如果迫到買身,緊係身人都無面比啦!

大宅

wanyan 寫道:
對唔住禁多位!我要發洩一下

我覺得我大姑奶把口好臭
正一八婆口
我係我老公第二任太太,佢同佢前妻有個女
我岩岩同佢生左個仔

今日親戚擺酒, 我地去飲
我大姑奶因為我要餵奶, 無聽佢話去影全家幅
係飲緊果時寸我
"你亞b都唔知似邊個, 你老公之前個女就似佢喇!"
嘩.....我即時扯行火,唔出聲啦, 唔係喜宴既話
我肯定寸到佢爆,我忍得好辛苦, 重要成場喜宴笑笑口

我覺得再婚唔係錯囉!
加上我又唔係第三者,我係明媒正娶嫁比我老公!!!!

我都唔明佢做咩甘q鐘意搞事
係都要將自己托到高一高去話人,又要擺晒大家姐樣

你同我好似, 大家都係甘有忍耐力, 里D甘架8婆唔洗理架, 當佢狗口長不出象牙. 你當聽唔到笑笑口佢仲嬲啦. 話個仔唔似我老公個係我99, 久唔久佢就會講"你個仔一D都唔似我個仔", 我D姑9就話"咩唔似呀,似到十足十" . 我咪當時運高聽唔到囉, 係咪你個孫, 你個仔最清楚啦8婆

別墅

我都有個死人大姑奶!
有時講講下連我屋企人都暗串,
但我當佢低能白痴無家教或在bk申完就會冇事!

你都好呀有老公幫,
我老公永遠都唔感串或唔so佢家姐~
所以個死人大姑奶下下食住上!
而且佢老公又好有錢攪到老爺奶奶都唔感

大宅

又係姑奶

侯爵府

洋房

我2個姑奶仲勁唔理阿媽
一早搬走晒~
我c6講責任wo~
敝在d女唔出現就係我地面前鬧
對佢好d就各我面前曬
暗示我對佢衰
d女仲要係我同老公鬧交時話"我都唔知幾恨同阿媽住呀"
頂~咁恨你接你阿媽走啦
當然無幾耐就又失蹤幾個月
佢阿媽都搵唔到佢

我地始終都係外人對你差都唔奇啦~
咁對自己屋企人既~仲唔係極品

禁止訪問

別墅

可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

大宅

我就會答佢:個b梗係似我啦,係我生出黎丫麻,唔似老公,唔通我個b似你咩,"開玩笑"<-(普通話)..........

有時唔需要鬧佢,用其他野潤一潤佢,激到佢時,自己又心涼....

話一d唔要面,唔專重自己既人,唔駛用好惡既語氣鬧佢,你開開心心咁串佢,咁樣仲激多佢幾錢重呀~~~

大宅

我就好死憎死人二姑9,佢成三十幾張又唔返工又唔怕拖,
成日黐住亞媽.而家我日日同佢住,我就來發狂.我同老公兩份人工唔多,又要比大半家用,99幫我地湊仔,個二姑9就唔知做咩,日日人地開工佢仲訓緊,跟住慢慢看下報紙吃個早餐,上一陣網,晒下衫,跟住就去圖書館打鄧,人地放假佢又唔去,長駐屋企,攪到放假都要對住佢或者迫住出街.每星期六,日晚又要霸住電視看英超.總之佢地問親佢就話搵緊工,等消息,有人請先得架之顃的說話.介紹佢又話唔'口岩'wa.樣樣都要$$,佢仲唔識摼,要亞媽每日比$$佢駛,佢亞媽比咪又係我老公比,成日在家又不做家務又唔駛煮飯,你地話佢份人係咪好賤,好自私,好無用. 因為老公要多養d甘個人,我就要自己做嘢自己駛及bb駛.你地話仲有d甘個人,真是人間極品

首頁

尾頁

跳至