夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

今日我老公問我.....

話說之前對我老公都心死,不過最後都冇,因為怕個女冇爸爸。而且好似對我都好左,而我亦將間屋打埋得整整有條,佢都好滿意,不過自從佢轉左份工之後,一個禮拜都見到一、兩次既,不過每次係屋企就訓........明明認承我陪我同個女,佢都係訓,我知佢做野好辛苦,不過個個禮拜係咁,就....而家我同佢都一個月唔咩一次,佢話冇精神wor!攪到我有時都諗佢會唔會有第二個女人,因為我知佢對網上既....

會有興趣,可能我唔吸引啦!不過我就因為咁係今日發左佢脾氣。

話說琴晚佢開完工,趕返黎同我過中秋,不過個時已經係5:00幾,我冇理佢,同阿b訓,到佢想訓時已經6:00幾,咁佢就叫我唔好點到佢,因為佢好想訓,當阿b醒左,我想錫下佢,點知佢叫我唔好攪佢,於是我話佢「係咪而家攬下都唔得。」,跟住佢冇理我,繼續訓...(不過佢之前話同我睇戲)

到左下午5:00幾,佢起身,話食野,之後去99度,點知佢有慢吞吞,到左6:30先出門口,我同佢成日都未食過野架!我咪話「去到係咪即刻有得食。」之後佢話我發佢脾氣,以前唔係咁。(已經冇得睇戲)

去到99到,99抱我阿b,阿b會:-(,個時阿b啱啱食完奶,佢cry到冇聲,我細聲講左「心痛」,我老公就係咁多人面前講「講咩心痛,你屋企人抱佢都係咁,咩你唔理下我阿媽感受」,我心諗我細聲講,99佢地唔知,而家佢地知晒,係你唔俾面妳阿媽咋!

後來,佢見我都有唔開心,就同我講食完飯同我睇戲,不過最後佢又話聽日先,佢想返屋企訓…….,咁算啦…不過聽日我地要去飲,都係睇唔到喇!

當返屋企途中,我老公問我如果佢去左,叫我拎d $點用,咁我都有同佢講番相反我又會點,之後我問佢如果係我搵第二個得唔得,佢話得,而佢都話如果我去先,佢都會搵第二個陪佢,我問佢點解,佢話人大左諗野唔會好似以前咁。係個刻我心情好複習,唔知點,只係覺得好陌生,同埋佢話我太多埋怨,可能係既,總之到呢一刻個心都唔知點形容好。

各位幫下我好ma!

子爵府

好媽媽勳章

Re: 今日我老公問我.....

其實你之前老公令你死心...係咪因為咁...而家佢對你好少少...而且你又唔想個囡無左阿爸...你選擇同佢繼續係埋一齊...咁既然你自己已經選擇左...點解亂諗野...試下放開d...比d時間你老公去改...同佢傾下偈...佢放工辛苦你可以幫佢按摩...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

Re: 今日我老公問我.....

onon1022 :

今日我終於可以坐低傾下計,我諗我地會嘗試努力維持關係既,多謝妳既鼓勵

首頁

尾頁

跳至