跳至

首頁

尾頁

洋房

bb有沒有試過之病好完3日都仍不肯飲奶?

我又沒把藥混入d奶到,為什麼bb病好了都不肯飲奶
:-( ?
以前1日3奶,現在每日1.5奶,得個14安,ok嗎?
你們有試過嗎?

禁止訪問

睛靈勳章

Re: bb有沒有試過之病好完3日都仍不肯飲奶?

別墅

我亞B每次睇醫生食药,之後嘅數日一定唔肯飲乃,食其他嘢都唔好咖,我諗或者係食药口淡淡?都要幾曰至正常番咖!我會比D生果佢食,梨呀、奇異果呀、蕉呀咁,甜甜哋,等佢有D味道。不過我覺得BB餓就自然識食嘢,所以一日14安乃都冇話O唔OK嘅。
GermanLin 寫道:
我又沒把藥混入d奶到,為什麼bb病好了都不肯飲奶
:-( ?
以前1日3奶,現在每日1.5奶,得個14安,ok嗎?
你們有試過嗎?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

BB 唔食野,媽媽一定好擔心,我囡囡都生病中,無胃口 :-( :-(

大宅

我個 B 上次病完都差不多一星期, 胃口先完全正常. dont worry. 你千其唔會逼佢飲, 佢會自己慢慢食番多 d.

洋房

thanks!

首頁

尾頁

跳至