自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

之前有個topic係show哂d VIP no.,但係我又搵吾到,有冇人可以幫到我?

每次想搵番呢個topic 都搵吾到,吾知有乜方法可以快d搵番同埋save到佢嫁呢? 吾洗我次次都要麻煩人.
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

大宅

Re: 之前有個topic係show哂d VIP no.,但係我又搵吾到,有冇人可以幫到我?

已經係"潮流時尚"個TOPIC置頂啦

大宅

畀面勳章

Re: 之前有個topic係show哂d VIP no.,但係我又搵吾到,有冇人可以幫到我?

chanmiss,

吾該哂你. 但我都過去睇過,不過好似吾同左以前果個咁,因為我搵吾到過商務印書個vip no.o既

男爵府

商務印書個vip no要show卡,我問過.大眾個張就唔洗.如果你需要,借我個no.俾你.

男爵府

好媽媽勳章

妳可以將topic加到自己部電腦既我的最愛度.

大宅

畀面勳章

joan121,

多謝哂你呀,好彩你幫我搵番出來,如果吾係我都吾知要搵到幾時. 等我都快d將個topic加到去我的最愛到先,以後就吾洗搵得咁辛苦.

Thousand thanks,
jjhwong

大宅

畀面勳章

crystaltochan,

其實我想買果本書係商務自己出的,乜原來商務係要show卡嫁,咁就冇計,冇折都要買lu. 如果下次我要大眾個VIP NO.到時我再pm你啦. 吾該哂你先.

Bye,
jjhwong

首頁

尾頁

跳至