夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

想問如果你係我, 你會繼續同佢做朋友嗎??

大宅

Re: 想問如果你係我, 你會繼續同佢做朋友嗎??

我比較直, 唔仲意就會好少來往, 我討厭破壞家庭既人.

複式洋房

siuwa 寫道:
我比較直, 唔仲意就會好少來往, 我討厭破壞家庭既人.

me2,如我見到佢會忍唔住gut佢兩句,都係唔見好D

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都有個朋友係咁,初初我都有勸佢,但唔知點解整整下覺得佢人格有問題!終於都疏遠左佢!已經有幾年無見LU!

別墅

你個朋友係専登破壞人

大宅

好媽媽勳章

如果勸都冇用o既....真係少見好d呀!!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

子爵府

我覺得呢d係佢私人感情問題…同做朋友係兩樣野

如果佢的感情問題影響唔到你,而你又覺得佢做朋友都ok…咁繼續做落去都冇問題架

子爵府

wingmonly 寫道:

如果佢的感情問題影響唔到你,而你又覺得佢做朋友都ok…咁繼續做落去都冇問題架
agree,影響唔到我就無問題

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

要睇你自己對朋友既要求囉!我對朋友既要求都幾高架,人格有問題我唔會同佢做朋友,所以我無咩朋友 :lol:

大宅

我會當冇事發生咁, 因為呢d人會不自覺地唔搵我, 我亦都唔會主動搵佢.......

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我唔會, 因為我好唔like呢d人
[img][/img][img align=left

民房

要睇好唔好朋友,係好朋友會繼續.
該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章

其實你自己想唔想同佢繼續做朋友...如果你想咪繼續同佢來往...如果你唔想...咪少d同佢見面...

[url=http://lilypie.com][img]

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

agreed
wingmonly 寫道:

複式洋房

如果單單為呢件事既話,我會繼續同佢做朋友喎!

大宅

可能人哋都唔稀罕同你做朋友呢!!!你唔係大晒架,人哋都有權選擇同唔同你做朋友.話唔埋第時你做咗某d嘢令到你d fd都考慮緊同唔同你做朋友呢. 每個人做每件事都有佢自己既原因,唔係旁人可以理解到.如果因為咁而唔同佢做朋友,我覺得你咁既朋友做唔做都罷.

複式洋房

riceball88 寫道:
如果單單為呢件事既話,我會繼續同佢做朋友喎!

我都係呀,我覺得如果因為呢件事而唔同佢做朋友,好似幼稚咗d喎,咁你既朋友會越嚟越少囉.

首頁

尾頁

跳至