跳至

首頁

尾頁

複式洋房

集體訂購bb樣本地郵票

各位媽咪我見到06年6月有一d媽咪一齊夾份做一d有自己bb相o既本地郵票,我好有興趣但因我要返工無時間聯絡d媽咪唔知你o地會唔會有興趣去做聯絡人呢?下面有d資料及網址睇下你會唔會有興趣呀,thanks!如果有pm我呀!

選定【郵票主題】“愛與關懷”

單次訂購50版費用為$2500 (由16位成
員平分)
每人$156.25 (己包50張面值$1.4的"心思心意"本地平郵
郵票及3張集體bb的小單張(由16位bb的相片而成))
http://www.hongkongpoststamps.com/chi/stamps/heartwarming_stamps/index.htm

大宅

Re: 集體訂購bb樣本地郵票

我都想整呀,唔知夠唔夠人呢?

複式洋房

up
寶貝BB :

你會唔會有時間做統籌呀?
寶貝BB 寫道:
我都想整呀,唔知夠唔夠人呢?

複式洋房

up
各位媽咪我見到06年6月有一d媽咪一齊夾份做一d有自己bb相o既本地郵票,我好有興趣但因我要返工無時間聯絡d媽咪唔知你o地會唔會有興趣去做聯絡人呢?下面有d資料及網址睇下你會唔會有興趣呀,thanks!如果有pm我呀!

選定【郵票主題】“愛與關懷”

單次訂購50版費用為$2500 (由16位成
員平分)
每人$156.25 (己包50張面值$1.4的"心思心意"本地平郵
郵票及3張集體bb的小單張(由16位bb的相片而成))
http://www.hongkongpoststamps.com/chi/stamps/heartwarming_stamps/index.htm[/quote]

子爵府

我都想整呀,不過可惜冇時間做統籌.....唔知有冇人做呢......
兩個都係我心肝定>3<

複式洋房

我都想整呀,o否該預埋我! 但我都要返工,有無好心人? 係咪一定要 BB先得呀?

複式洋房

chaimaa,fiti:

而家我o地夾埋有3個但係我o地都要返工,希望有媽咪可以做統籌啦

複式洋房

唔係一定要用bb不過中間有一張大相如果放曬16個bbo既樣會比較得意d

大宅

ViannMummy,
我冇時間做統籌呀,不如等我哋儲夠人數再決定聯絡人啦。
我打算做兩份!

別墅

我都想做一份呀!

複式洋房

係o吾係每張郵票只能放一個BB嘅相? 如果只淮放一個BB 嘅相,我就要做2套啦!

等我問下D 媽咪Friends, 睇下有無人得閒搞先!

多口問句,請問你地D BB 幾大呀? 我囝囝今年5.5歲,囡囡2.5 歲,o吾知會o吾會太大個呀,放埋係張大相度會o吾夾?

複式洋房

Chaimaa:

無所謂你兩個都係小朋友嘛.

不如我o地做一個統計希望快d可以搵到統籌及集齊人數,如果你o地想知更多詳情可入下面網址
http://www.hongkongpoststamps.com/chi/stamps/heartwarming_stamps/index.htm[/quote][/quote]
---------------------------------------------------------
viannmummy ------ 1套
chaimaa ------ 2套
hkmonica ------ 1套
寶貝BB ------ 1套
fiti ------ 1套

Total : 6套

大宅

不如我o地做一個統計希望快d可以搵到統籌及集齊人數,如果你o地想知更多詳情可入下面網址
http://www.hongkongpoststamps.com/chi/stamps/heartwarming_stamps/index.htm

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------
寶貝BB ------ 2套

Total : 7套

大宅

我都想整呀,可否該預埋我! 但我都要返工....my bb is 3.5 months old and was bornt on the 3rd day of the month so I hope I can get #3 location. not sure if it is ok for other mothers.

Q: 50 pieces = 3 pieces for each party (50/16) with 2 left, right? but how to handle the one (banner) in the middle ar? Thank you.[quote]

大宅

I'm interested. Pls count me in. My bb was bornt on the 3rd day of the month so I would like to get #3 location if other mothers allow. My email: [email protected].

Q: total 50 pieces, that means, 50/16 = 3 pieces for each party? how to handle the banner in the middle? Thanks.

大宅

buu0605,
你個B係咪7月3號出世呀,我個囡都係喎。不過位置我冇所謂架!

大宅

buu0605------ 1套

Total : 8套

複式洋房

我都想整,預埋我..
cng9684-------1套

Total : 9套

大宅

Total : 9套

大宅

好媽媽勳章

Please count me in. My boy was born on the 8th, may I get the 8th place? Thanks.

bobo0608------1套

Total : 10套

首頁

尾頁

跳至