跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊隻牌子防肚紋膏好呀介紹一下

邊隻牌子防肚紋膏好呀介紹一下

男爵府

醒目開學勳章

Re: 邊隻牌子防肚紋膏好呀介紹一下

我用緊LIERAC

大宅

chicco肚紋膏 300ml $168(用pampers卡優惠價) 31/10/06止

大宅

醒目開學勳章

I use natural Olive Oil bought from pharmcy. 100% Natural.

大宅

我用julique既carrier oil, 買最潤果隻, 好正, 真係一d都唔痕

複式洋房

julique 同 lierac 幾$? "立"唔 '"立"?

大宅

julique, 有2個size, 1個係100ml, $180, 我就買大既, 500ml, $830, 100ml都幾耐用架, 我買大既原因係佢係底油, 第時用唔晒生完都可以加香薰油搽都得, 冬天用都好好架, 我老公都用架, 我用左3個星期都係用左6分1到, 我搽肚同pat pat, 我覺得唔"立"因為著左大肚under, 都包住成個肚, 我同事係member, 有9折, 你真係買話我知呀, 我睇下可唔可以比佢個no.你去買呀

複式洋房

係咪叫jojoba carrier oil???

複式洋房

我用Clarins收紋油, 都係專比孕婦用, $330(九折) 聽聞SaSa八折, 佢除咗收肚紋之外重有firming作用, 我用咗2個月左右, 大腿真係firm咗, 開頭一支可以用一個月, 不過之後會用得快D, 我手同頸都會用, 係有少少油, 不過好快吸收.

男爵府

醒目開學勳章

我做媽咪 寫道:
julique 同 lierac 幾$? "立"唔 '"立"?

LIERAC $230,但我買時有折,$17X
唔立唔立,好好用

複式洋房

zillyzizi

我沉日都買左la..$184..sasa 買..未用..今晚用 ^_^

男爵府

醒目開學勳章

我做媽咪 寫道:
zillyzizi

我沉日都買左la..$184..sasa 買..未用..今晚用 ^_^

複式洋房

請問有無english full name of this oil??

複式洋房

julique 同 lierac 請問係邊到買

大宅

畀面勳章

我左懐孕5months左右用,效果幾好不會痕癢及有Vitman E
Palmer's Cocoa butter Formula..all over body lotion
200ml=$199
在屈臣氏及萬寧都有售ga
http://www.baby-kingdom.com/?fromuid=47705

大宅

用肚紋膏會唔會對bb唔好架? 我好想用但又驚, 各位可否備點意見? Thanks!

男爵府

醒目開學勳章

pinkmama,我諗無問題啦~ 其實都係按摩cream,我未聽過有人用左會有問題,最少我未聽過囉。
我自己就用Lierac

manpingping 寫道:
julique 同 lierac 請問係邊到買

jurlique有好幾間專門店
http://www.jurlique.com.au/locations.asp?Loc=Hong%20Kong&Action=1

LIERAC,又一城,京華屈人錢有專櫃
荷花有得賣,莎莎,卓悅都有

複式洋房

乳房及乳暈都痕係0係可以塗埋呀!

大宅

環保接龍勳章

我都係用Lierac,但係呢排乾都流血,所以要加cream;返工做做下野都要衝入廁所搽cream,俾同事問我做咩揸住盒cream入廁所

男爵府

我就用Bonal - From Switerland.. 係護協買既.. 係我老公個同事既護士老婆介紹比我既.. 我第一胎已用呢隻牌子.. 好好用.. 用完我都無肚紋..真係好正﹗所以今胎都係用返呢隻.. 價錢無記錯好似二百幾蚊200g..

佢吸收好快所以唔覺'痴笠笠'...
大少奶

首頁

尾頁

跳至