跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

8個月喇, 你地身形KEEP返未呀??

我就仲有幾磅呀, 因為我一D運動都唔會做, 仲要日日食消夜喎, SO D肉仍然好鬆呀 :-( :-( :-(

我條腰仲有26"呀 :lol: :lol: :lol:

唔知幾時先收返個肚呢, 如果唔做運動既話??

你地既情況又點呀?? KEEP返未呢??
有冇人好似我咁又唔做運動又食消夜架??

複式洋房

Re: 8個月喇, 你地身形KEEP返未呀??

我唔做運動,冇食消夜,不過好多時等埋老公成9點先開飯,我條腰家陣28"囉,豬腩肉成條水泡咁,我都唔車望生完兩個多左既十五磅可以減番,話晒d肉鬆左,唔做運動真係冇乜可能減
不過最hurt我既係囡囡尋日無lala話我"媽咪好肥,豬腩肉媽咪!"佢啱啱兩歲乍! :-(
[/url]

伯爵府

keep返好耐la 生完第2個月已經著短裙熱褲la 而家都係98磅,不過吾知點解有時會100磅 :-(我都係又唔做運動又食消夜

大宅

我而家都keep 番未有bb時o既體重了。
不過仍然仲有個少肚腩...唔知點樣先減得到呢! :-(

我生完兩個月就去o左做gym o既地方做運動,
好快o的手、大脾、pat pat位收番晒o剌!
可能冇做運動一排,所以個肚腩依然o係度!

男爵府

瘦過未生之前..全靠餵人奶

複式洋房

妳地就好啦, 我仲未返回未生之前, 仲有10lbs呀, :-(
個肚腩仍然同個patpat跟住我,唔肯走.
該用戶已被刪除

男爵府

Me too 瘦過未生之前..全靠餵人奶

男爵府

好媽媽勳章

我未生時都諗住餵人奶架, 易瘦d嘛, 仲買野奶泵添, 點知生完之後泵極都泵唔出, p.son仔又唔肯啜, 破壞晒我既計畫, 攪到而家都未瘦返晒~~ :-(

別墅

但我o係公園識左幾個人奶媽媽,
佢地bb而家都差不多6個月喇,但都仲係好肥喎,
佢地都唔知點解?

伯爵府

anchalee 寫道:
但我o係公園識左幾個人奶媽媽,
佢地bb而家都差不多6個月喇,但都仲係好肥喎,
佢地都唔知點解?
係咪因為佢地唸住餵人奶,所以就係咁食好多野呀??

別墅

quote]係咪因為佢地唸住餵人奶,所以就係咁食好多野呀?? [/quote]
我都係咁問佢地,但有一個話反而食小左,
因為bb食完奶都唔肯訓覺,佢就成日要抱住,
攪到冇哂精神,野都唔想食喎,另一個就話一日食兩
餐咋!?-(

別墅

BABALALA:
冇理由越餵越肥架(人奶),
我估可能佢地本身係肥人啦!

男爵府

幾個可能
1. 個bb食得唔多
2. 本身都肥
3. 唔夠訓-->造奶唔夠好-->metabolic rate 低..

其實我本來諗住肥就梗o既, 只要唔好肥到一睇就覺得我係肥c9就算了, 依家瘦返, 當有賺

大宅

唉~~~~

我都仲未減到=.=
有成20lbs肥肉係身到
吾知點算好

伯爵府

anchalee 寫道:
BABALALA:
冇理由越餵越肥架(人奶),
我估可能佢地本身係肥人啦!
就係因為佢地太"給"收lor

可能真係本身佢地肥la,同埋年紀大吾大ga?不過我聽人講話,坐月歌時狂補食好多補野之後都好難瘦返(吾知係吾係呀!!??)

伯爵府

我就成日唸,揍b咁辛苦,點會吾瘦wo :-( :-(

子爵府

我咪係囉!
呢8個月好似失去自己咁,bb日頭痴身,晚晚又幾次夜奶,仲要晨早6-7:00am就起身、周身骨痛。。。。
BABALALA 寫道:
我就成日唸,揍b咁辛苦,點會吾瘦wo :-( :-(

大宅

我又係餵人奶,宜家差幾磅就好似以前,
不過我冇刻意減肥

別墅

大家好

我都生左八個月啦,但個肚都係好大 都無修個身,你們有無辦法呢?請指教下

首頁

尾頁

跳至