跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 8個月喇, 你地身形KEEP返未呀??

I breast-feed my son for almost two months, then my figure back to the shape as before.... Actually, it seems a little bit thinner than before.

大宅

我果陣都想餵人奶

之但係.....................我冇奶水阿 :-(

迫阿b餐餐都啜成半粒鐘先准佢食奶奶
結果都係吾夠............
維持左2個月...........1日食1餐人奶 (得3-4oz果隻)
所以....................死火 宜家仲好肥

另外, 坐月果陣..................又吾係食好多補野
但係都食幾多野...............因為有陪月整野我食

宜家點算好 有冇人有辦法減磅呢~~~~~~~~~~

大宅

我都有餵人奶,但我每餐都補奶,驚佢唔夠食。
我生完同坐月都唔係好肥,但依家仲重過坐完月果時,都唔知點解呀?????????????????

複式洋房

由於生之前都係肚肥人唔肥...
所以先完未到3個月都己經同以前差唔多
打後阿女越黎越肥, 返工又越黎越多野做
日日抱阿女係度舉重 (我個女20磅)
而家比之前重要瘦多10磅...
但係...個人真係勁唔健康

子爵府

me too:-(
tanoshi127 寫道:
大家好

我都生左八個月啦,但個肚都係好大 都無修個身,你們有無辦法呢?請指教下

大宅

而家我輕過以前,不過我的是special case,因為生完之後做左手術,要吊鹽水&禁食成個星期...直頭d褲鬆到踩晒褲腳 :cry: 我其實有d唔開心,因為d人成日話我唔似生過,雖然係用羨慕的語氣,但係我一聽到就會諗起自己生完出事,個心戚住戚住(因為未100%好番)...

不過雖然輕左,都無肚腩,但係個肚皮都好鬆好皺,點樣可以收緊些?同埋個肚臍唔同左樣,好奇怪

男爵府

nail,

你講開我又覺wor, 個肚臍..好似唔知點咁架..

首頁

尾頁

跳至