自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解今次條死淫蟲(成蟲)唔出黎聲討東周呀?

肥 姐 遭 偷 拍 群 星 怒 吼

肥 姐 沈 殿 霞 早 前 被 《 東 周 刊 》 副 總 編 輯 的 印 傭 潛 入 深 切 治 療 部 偷 拍 , 嚇 得 她 要 求 轉 到 保 安 較 嚴 密 的 私 家 病 房 休 養 , 昨 日 她 繼 續 留 在 私 家 病 房 休 息 。 對 於 該 周 刊 副 總 編 輯 的 印 傭 潛 入 病 房 偷 拍 事 件 , 一 眾 藝 人 都 對 此 行 為 感 到 不 齒 , 張 家 輝 直 斥 手 法 過 份 , 方 力 申 則 謂 應 予 懲 罰 。   採 訪 : 楊 潔 雯 、 馬 建 華 、 卓 美 娟

[size=medium]點解今次條死淫蟲(成蟲)唔出黎聲討東周呀? :tongue: :tongue:

禁止訪問

Re: 點解今次條死淫蟲(成蟲)唔出黎聲討東周呀?

別墅

樓主:

唸唸下都係唔好講甘多,呢樣嘢 ,你唔好甘火啦.
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

子爵府

畀面勳章

全無道德人性,只識抓錢,懶理人死活

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇到條虫個名都作嘔.

子爵府

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

首頁

尾頁

跳至