自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買了 7X便利店的 綠色包裝螢光棒HK$15, 真掃興..

今年中秋前兩星期係"日X城"買咗2筒螢光棒HK$10, 好掂呀 .勁光. [size=xx-large]相反 係 個問...24小時7X便利店綠色包裝HK15的就掃興啦, 成筒都吾光. 貪方便就腳就累事啦.出年一定吾會再幫襯7X便利店.乞人憎.

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 買了 7X便利店的 綠色包裝螢光棒HK$15, 真掃興..

我係吉豬島買左3包,其中一包係唔光....阿囡不知幾失望,好彩,係日本城個筒完全冇問題0乍!

複式洋房

Re: 買了 7X便利店的 綠色包裝螢光棒HK$15, 真掃興..

係啦, 小朋友滿心歡喜. 點知原來吾光, 幾掃興至得ka....

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

係啦,舊年係吉xx買好得,咁今年貴d都買番啦..點知吾係好光..好一般..而家d野真係無咩質數,點會有口碑叫d人番來再幫你買..?

侯爵府

我係7仔買果筒唔光不特只, 全筒差唔多全部都係黃色同綠色.

禁止訪問

複式洋房

身同感受, 真係掃興, 大時大節,間7x都吾知攞d幾耐日子倉底出來買. :tongue:

首頁

尾頁

跳至