美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 想買Valmont Product

LA COLLINE SASA有新SET
$1700
VITAL 精華 30ML
EYE MASK 30ML
HYDRA DAY CREAM 15ML
磨沙 15ML

勁抵, 剛SASA SALES姐姐來電, 話我知.

洋房

Hi ccshan

眼部四周的肌膚幼嫩而敏感,對於壓力、歲月和外在環境的損害尤為明顯,故需額外呵護。Eye Balm把La Mer Cream內三倍濃縮的Miracle Broth成份結合海洋精華和高科技植物成份,在紓緩軟化皮膚的同時,更有效減淡幼紋、皺紋和色素不均。特別研製的光亮複合物,即時效果與持久功效相互補足,捕捉光線的能量,令肌膚重現光采。閃亮的巴西孔雀石為疲憊的肌膚貫輸額外能量和光采。與La Mer Cream一併使用,Eye Balm為脆弱的肌膚即時充電,重拾柔滑潤澤,光采傳神。Eye Balm可塗在其他柔弱的部位,甚至撫平笑紋和前額的細紋,效果顯著。我依家已經用到第二樽,D細紋亦少D同埋黑眼圈都減淡左,呢隻野到目前為止系我試過最work既eye product,但你知啦,每個人的skin都吾同,我岩用,但你可能就末必岩用啦,所以你最好去佢既counter試下and問下sales姐姐既意見!Sorry,我冇試過La Colline既eye products,我只系第一次試佢既美白serum同埋mask。
不在於擁有很多,而在於要求很少,這就是富足。

禁止訪問

洋房

喬媽媽

請check PM.

不在於擁有很多,而在於要求很少,這就是富足。

伯爵府

喬媽媽

VITAL 精華 30ML = 水份? 用左係點? 覺得FIRM &有光澤.

HYDRA DAY CREAM 15ML = 水份嗎.? 我無用, 因用咗會起暗粒, 如果我買會唔要佢, SALES姐姐會換另一PRODUCT 給我.

磨沙 15ML = 幼細.? 勁幼細 & 乾淨. 好好用.

至幾時.? 唔知, 因SALES姐姐打 TEL 比我, 同我講.

JOYCE

伯爵府

REMARKS: 唔知是否所有SASA都有 此SET.

男爵府

多謝報料
JOYCENGYW 寫道:
LA COLLINE SASA有新SET
$1700
VITAL 精華 30ML
EYE MASK 30ML
HYDRA DAY CREAM 15ML
磨沙 15ML

勁抵, 剛SASA SALES姐姐來電, 話我知.
蚊蚊媽

大宅

今日行過卓悅都見到佢有得賣 valmont wor...
唔知係平時冇留意定係新有 ga 呢...
問一問...
平過 sasa 好好好好多呀!
佢個 renewing pack 賣 $88x (佢話係 40% off)
而 sasa 就賣一千幾 (10% off) !

[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

男爵府

妳響邊間買?
蚊蚊媽

男爵府

JOYCENGYW,

我岩岩打比海港城SASA,因為我幫親開那間。但sales姐姐話吾係間間SASA有 此SET.請問妳響邊間買?
manmum 寫道:
妳響邊間買?[quote]
[/quote]
蚊蚊媽

伯爵府

青衣城sasa

複式洋房

男爵府

JOYCENGYW,

吾該晒。
蚊蚊媽