懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB鼻樑上有一點青根係唔會難湊?

多埋係咪會多病同容易受驚?

另外, 大個啲o個一點青根會否消失? :-(

男爵府

畀面勳章

Re: BB鼻樑上有一點青根係唔會難湊?

我只聽過鼻樑上有青根,會特別容易喊同埋會惡d.
我個女個鼻樑上面都有d架,佢真係好易喊同埋勁惡.
不過我自己就覺得唔關事,係咁岩得咁橋.
好似冇乜根據咁~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

公爵府

e, 我個仔都係鼻樑上有青根﹐又係易喊同埋惡bor

複式洋房

我個仔都有架.......D人話鼻樑現青根,無事喊餐飽喎
不過我個仔就好易恔,同埋真係好惡C

別墅

老人家話係有風呀!!!

如果成日喊就要搽生油係肚仔...

好work嫁

複式洋房

青筋"辦"鼻樑, 無事喊三場

:-(

大宅

Agreed!我個仔都係好扭計和容易喊

ariesbran 寫道:
青筋"辦"鼻樑, 無事喊三場

:-(

複式洋房

咁我個仔都係好易喊同好扭計....

請問大個咗條青根會唔會消失o架?

伯爵府

洛紫 寫道:
我只聽過鼻樑上有青根,會特別容易喊同埋會惡d.
我個女個鼻樑上面都有d架,佢真係好易喊同埋勁惡.
不過我自己就覺得唔關事,係咁岩得咁橋.
好似冇乜根據咁~

唔怪得我個女成日喊啦,我仲以為自己佗住個陣成日喊咋...

大宅

我阿女都有哦, 佢好少喊, 但係佢好易發脾氣, 都幾惡c咖

大宅

我個仔本身無ga(好乖、唔會點喊),但係佢未滿月,有一日"呀baba"夜晚11點幾帶左十幾個朋友返黎,嚇親佢之後,呀仔就多左條青根喇~真係喊多左好多(成日無端端喊)同埋好扭偈... :-( :-(
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

男爵府

No la. My baby also had 青根 on 鼻樑 when she was born. But nothing special wow. By the way, this 青根 disappeared when she was 3 months old.

大宅

我仔又係wor,惡c同埋好眼淺.
係青根到宜家三歲都仲係度,唔知幾時先會退呢

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係講笑我好細個就聽阿媽講
話"青筋辨鼻樑, 無事喊三場",
我表妹就有條, 臭脾氣到爆,
我都成日俾佢恰架!!!
依家佢廿歲女, 條青筋淺色左,
但係都仲有~
但求順利  

複式洋房

我個仔都幾白, 咁會唔會好覺眼o架? :-( :-( :-(

大宅

我個女都有一條,佢又係容易發脾氣同好惡,一唔鐘意就伸直哂隻腳踢踢下,大聲喊… :-(

大宅

aiya~我個b都有1點wor@_@"
可唔可以捽走佢架?:p
佢呢2日喊多左好多呀-_-"""woo~~ :-(
可惡呀!!憎死bk!!!!
該用戶已被刪除

男爵府

我自己同我侄仔都有,雖然大個左淺色咗,但我地兩個細個時都十分難湊,好鍾意喊,仲好惡同好硬頸。不過,都有一個共通點,大個之後會比較獨立及思想比較成熟。

大宅

我仔仔都有呀.....真係好易喊-.-同埋好惡~佢又有2個轉架個頭...........好惡屎 :-(

首頁

尾頁

跳至