跳至

首頁

尾頁

洋房

兩間幼稚園邊間好......

荃灣聖母好定天主教領報好d,有無人可以比意見,

別墅

Re: 兩間幼稚園邊間好......

兩間都好.但剛看過領報網頁,發現加了頗多.好似貴過九龍塘某些学校呢?有無姊妹可以講上年領報學費多少?

洋房

TansonMa ,

領報學費$2022x10
TansonMa 寫道:
兩間都好.但剛看過領報網頁,發現加了頗多.好似貴過九龍塘某些学校呢?有無姊妹可以講上年領報學費多少?

大宅

領報環境好, 每班只有三十人, 升 xx小學

聖母環境差, 每班有四十五人, 多數升到荃灣天主教小學.

該用戶已被刪除

大宅

Sorry, 升xx小學, 我都唔知,
有冇人知?

民房

學生與老師比都多少?
老師有沒有愛心?

別墅

wangwang 寫道:
TansonMa ,

領報學費$2022x10[quote]
[/quote]
wangwang ,
我知道這是今年學費,我想知上年度學費多少?雜費多少? :lol:

洋房

TansonMa ,

上年道我都唔知呀?但我家姐個仔4年前讀的時候,佢話學費好似係$17xx其他雜費都唔係好記得la ?-(
[quote]
wangwang 寫道:
TansonMa ,

領報學費$2022x10[quote]
[/quote]
wangwang ,
我知道這是今年學費,我想知上年度學費多少?雜費多少? :lol: [/quote]

複式洋房

領報上年學費19XX,加咗少少。

上午班FULLd,兩個老師對2x人,下午班好d,2對1x-2x人。雜費不多,只有茶點費及書簿什費,我覺得OK啊!

聖母太多人了,試問老師又可能對每位小朋友細心呢?

複式洋房

領報環境好, 升 荃官、浸聯、基慧、柴天的人都很多,也有不些到九龍區名校。

大宅

我想請問各位家長知唔知, 小朋友o係領報升讀天佑小學又或者升讀天主教石鍾山o既機會大唔大呢?

學校本身有無保母車? 定係外邊要自己尋找?

我囡囡都諗住2007年報讀k1, 都係今個星期六去參觀同交報名表, 順便問o下月費究竟幾多$, 因為我o係其他討論區度見到有家長話要成$2,500個月

第一次問大家o既意見, 希望大家協助解答!多謝

首頁

尾頁

跳至