二手市場

跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

(nicam803用wilson999叫我等住收律師信喎)你地應住佢個樣,唔好再比佢呃(加左個賤精張相)nicam803(住9龍城)點解你要賣0的爛同壞野比咁多

你有無衰0的....明知係爛仲賣比人,仲要$130又要我山長水遠黎

大宅

Re: nicam803點解你要賣0的爛野比我啊?

我第一次買2手野就咁 :-(

男爵府

2019勳章

Re: nicam點解你要賣0的爛野比我啊?

咁都得,佢賣d乜比你?

大宅

門欄囉......佢依家仲賣緊其他野嫁.....佢話有8成新....其實得5成,都算啦,用到就得啦......點知..........爛0既,用唔到...

大宅

快退返錢比人啦,真係驚你有報應,以前阿婆話呃細路比D爛野佢會報應自己細路身上。小心小心,唔到你唔信
love

男爵府

咁佢賣$比你~咩牌子~

男爵府

KAREN789,

係米白色門欄? 我前幾日都有同佢聯絡, 仲想同佢買, 原來佢買了比你? 仲要係爛... 你見面時點解唔睇清楚, 買2手野真係要小心d...

大宅

我以前成日係道賣2手野比人,因為仲好新又唔會再用,先賣出去,今次到我想買2手野就咁.......我都係將心比心,以為自己賣新鄭野,所以人地賣都係咁上下....點知.....唔新都算....唔好爛啦..... :-( :-( :-(

大宅

因為我以前都賣過2手野比人.....佢地都無CHECK.....所以我都無CHECK.......$130......唔知咩牌子~~就係個0個白色門欄囉~~

男爵府

叫佢比番錢你啦, $130又唔係多, 好心唔好為了$130影響自己係bk既媽媽印象...

男爵府

吓~$130仲要爛~唉...早知我買比你~不過唔係$130~
係$300..0/3baby膠門欄~
唉...咁你有冇再打比佢~

大宅

我勁打比佢,打左十幾次,佢都無聽......

男爵府

唉...我唸你追唔反架la~
唔好唔開心la~

男爵府

我睇過個門欄相幾次啦, 都知道幾舊, 不過相中又唔覺欄, 可能影相果個人影相d角度好...

男爵府

係佢唔影姐~

男爵府

軒軒媽咪,

係米有門欄售呀, 點睇相?

大宅

佢一定唔會比番我啦....我知嫁....佢死都唔聽我電話,同唔覆我PM,我已經知啦.....不過我想你地唔好再幫佢買野....我唔想再有人比佢呃

男爵府

KAREN789,

個門欄點爛, 有無辦法盡量用番呀? 如果唔係真係浪費了$130...

大宅

我睇過個門欄相幾次啦, 都知道幾舊, 不過相中又唔覺欄, 可能影相果個人影相d角度好...

佢特登唔影爛個道,又係自己衰,自己係咁,唔代表人地都係咁,我一定唔會賣咁舊同爛野比人........

男爵府

我都好少check貨~因太大件~但細貨物就會睇下嘅~
不過佢唔講又係過份~
用左$130買又唔用到~
條氣又真氣忍唔到嘅~唉....真怪..

首頁
12345...20

尾頁

跳至