派對情報

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: "貴族蛋糕"服務十分差

Hi swimblue,

已經pm咗你啦, Six Senses 佢哋除咗3D蛋糕外, 仲可以要求用wheat-free, egg-free嘅材料, 你打電話去問吓啦

別墅

pdia,
唔該pm埋Six Senses的資料俾我呀。 thanks.

pdia 寫道:
Hi swimblue,

已經pm咗你啦, Six Senses 佢哋除咗3D蛋糕外, 仲可以要求用wheat-free, egg-free嘅材料, 你打電話去問吓啦
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

複式洋房

pdia,

six senses的蛋糕味道如何?有沒有相看?

請pm電話給我!

謝謝!

珍珠宮

但佢地太遠!! 送貨加錢又貴.
accl 寫道:
Kiwi Sweets la, 佢個Website有幾張反斗車王蛋糕相都幾靚
[quote]
macca 寫道:
請問邊度有反斗車王蛋糕? 貴族有冇web?
[/quote]

別墅

有2個蛋糕可以睇吓, 1個係仔仔生日時做嘅cup cake, 好得意架, 另1個係表姐生日時嘅公仔蛋糕。味道ok架, 果個用wheat-free, egg-free材料做嘅口感會粗d。

民房

pdia,

嘩!D Thomas 車仔好似呀! 架車仔好唔好食呀?

別墅

Hi 拖肥糖,

果d車係仔仔嘅, 唔食得架, 因為訂嘅時候仔仔已指定用呢幾架車整蛋糕同朋友仔分享, 所以就用咗佢d車囉, 食果時仲猛咁同人講嘅車係佢提供添!!

民房

原來車仔唔食得架!

子爵府

想問貴族個地址, or 近唔近mtr & 有無電話,
我想睇下有無mickey , 因kiwi 我覺得好貴如要送貨貴上加貴

民房

你好彩,我剛剛在前日訂蛋糕,有張單喺到.
太子道西160號A地下 (喺花噓,繽紛園藝後面)
TEL:2392 9399

子爵府

培媽

大宅

pdia,
唔該pm埋Six Senses的資料俾我呀。 thanks.

珍珠宮

hi hi,

唔該pm埋比我得唔得呀! 
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

複式洋房

may i know more details???
who order & have the cake photo??? May i have??
pls pm or e mail to me!!!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

pdia:

可唔可以pm Six Senses d details比我? Thanks~

複式洋房

我上星期日在"貴族"訂做咗個生日蛋糕送比外甥女, 好簡單圖案, 一個平面18數字, 味道唔錯, 蛋糕入面有好多芒果粒, 我地食唔哂, 放到第2日再食, 蛋糕一樣感覺好新鮮, 柔軟, 不過蛋糕上面d水果就麻麻地, 我攞蛋糕時見到餅店入面有好多做好的立體公仔生日蛋糕, 好靓, 如果d小朋友見到, 一定開心到跳起.

男爵府

Appreciate if anyone can provide the
1) kiwi website/phone no.; and
2) Six Senses website/phone no.

Thanks.

Chelsea

禁止訪問

子爵府

上年都響貴族訂過旦糕, 你有款比佢, 佢都可以照做, 唔知係咪trade mark 問題 or 唔想比人抄款, 所以佢地無網址. 我上年都訂過灰姑娘旦糕, 樹頭婆o個日招呼都唔錯, 因為我睇晒d 相都唔多o岩款, 佢仲周圍搵o下佢d folder 有冇其他公主圖樣, 佢都好好人, 又講其實響老麥開又唔駛訂咁大之類, 都幫o左我慳錢. 因我自己最唔鍾意d 連鎖店d 公仔係用laser 整落d 大朱古力牌上, 又甜又無益.

或者真係o個日遇著d 唔開心野, 心情至會咁. 我估個個女人都係咁. 佢地最出名係甜芒果餡同壽桃旦糕. 記得d 講飲食o既網話佢d 葡 撻 /鮮 奶 撻 ,菠 蘿 蛋 糕都好好味, 不過d 曲奇餅同旦糕仔就貴少少, 不過真係好味. 基本上佢地都唔多休做, 我地咁講一講都做晒宣傳.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

[quote]
Jennie 寫道:
上年都響貴族訂過旦糕, 你有款比佢, 佢都可以照做, 唔知係咪trade mark 問題 or 唔想比人抄款, 所以佢地無網址. 我上年都訂過灰姑娘旦糕, 樹頭婆o個日招呼都唔錯, 因為我睇晒d 相都唔多o岩款, 佢仲周圍搵o下佢d folder 有冇其他公主圖樣, 佢都好好人, 又講其實響老麥開又唔駛訂咁大之類, 都幫o左我慳錢. 因我自己最唔鍾意d 連鎖店d 公仔係用laser 整落d 大朱古力牌上, 又甜又無益.

或者真係o個日遇著d 唔開心野, 心情至會咁. 我估個個女人都係咁. 佢地最出名係甜芒果餡同壽桃旦糕. 記得d 講飲食o既網話佢d 葡 撻 /鮮 奶 撻 ,菠 蘿 蛋 糕都好好味, 不過d 曲奇餅同旦糕仔就貴少少, 不過真係好味. 基本上佢地都唔多休做, 我地咁講一講都做晒宣傳.[/quote

完全 AGREE

首頁

尾頁

跳至