美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

問:有邊隻減肥產品係WORK?(賣廣告勿進)

有邊隻減肥產品係WORK?最好親身經驗:mrgreen:
大家請分享!!!

我岩岩見YAHOO拍賣 有好多SELL得好勁
有D日本出,不過好驚唔安全 :cry:

子爵府

Re: 問:有邊隻減肥產品係WORK?(賣廣告勿進)

自已做運動啦!食小 d 零食...........
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

我就認為冇話邊一隻肯定work, 因如果冇恆心的話, 咩都假呢
減肥產品呢家野, 食落肚的你要揀一間信譽良好的, 搽在身的話就用d牌字好d架啦, 話哂都用落自己度.
講到尾, 減肥產品, 幫到少少咋bor, 就算代餐, 你都要做埋運動架 :lol:
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

大宅

如果真係有WORK既減肥產品,就唔會仲有肥人啦!
錢多留番減肥成功後買靚衫好過啦! :lol:

大宅

Agree with "niceperth" & "joeamanda2004"

You said ""(賣廣告勿進)""" BUT ONLY 廣告 said it's
work !!!

男爵府

2019新春慶豚圓

大家一齊努力節食做運動減肥啦∼

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我可以話任何一隻減肥產品都只係輔助性質,,,,,治標唔治本!

點解唔想一下根源問題: 點解會肥左?

答案好簡單: 食多左!

任何一種方法都work: 運動, 餐單, 食藥....但只治標

要治本, keep 到, 一定要認認真真改變現在的飲食習慣! 否則, 任何方法減完都冇用! 現在的飲食習慣, 就是你致肥的原因啊!! 一定要改, 改, 改!!!!!

加油啊

別墅

晴B媽 寫道:
我可以話任何一隻減肥產品都只係輔助性質,,,,,治標唔治本!

任何一種方法都work: 運動, 餐單, 食藥....但只治標

要治本, keep 到, 一定要認認真真改變現在的飲食習慣! 否則, 任何方法減完都冇用! 現在的飲食習慣, 就是你致肥的原因啊!! 一定要改, 改, 改!!!!!

加油啊

大宅

agree.
不過都有時候..係因為新陳代謝慢咗. 所以就算一樣食相同份量嘅嘢, 但都係越來越肥.

晴B媽 寫道:

加油啊
**Loving You**

大宅

我PM

首頁

尾頁

跳至