心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ^^深夜靚女俱樂部(PART 15)

shing'mun 寫道:
做生意唔衰就好難賺錢ga 喇~
你諗下la~

我咁好人,睇黎我注定賺唔到錢... :cry:

子爵府

cokikaki 寫道:

我岩岩係99到打麻雀lost左成千蚊... :-( :-(

子爵府

冇人,我去沖涼先~~

子爵府

沖完都未有人~~

侯爵府

~惠惠~ 寫道:
[quote]

我岩岩係99到打麻雀lost左成千蚊... :-( :-( [/quote]
咁多?

複式洋房

惠惠:
你仔仔張相好靚,點影架?

子爵府

SoniaT 寫道:
惠惠:
你仔仔張相好靚,點影架?

叫影樓同我地係戶外影架~~

子爵府

咁多?

係呀,我99囉....
我本身同我老公兩個fd &62打架,之後我62返大陸,我地唔打,99又叫我地打,我話62返大陸,點打,佢話唔怕,佢攪得掂亞b...之後我唔係好想打,但99又話想打...咪打囉,亞b又勁煩,99根本就攪唔掂,+上亞b又肚餓,又有小小唔舒服又眼訓...勁扭計....唉,我又可能m到,勁黑仔....就lost左成千喇.... :-(

侯爵府

惠:
妳99好手痕咁,係都要妳打!!

妳仔仔咩事唔舒服呀?有無睇醫生?

男爵府

我有個fd個前同事係大埔廣場開鋪我個fd話佢日日都有$2000生意不過我話日日行過都唔見佢有生意我個fd話佢d 3買幾百一件不過佢攞貸好平
其實我覺得個個做生意都係咁唔係邊有錢賤你做好人姐d客都唔會知佢地會覺得你賤佢好多
~惠惠~ 寫道:
[quote]
shing'mun 寫道:
or 你攞D平d既貨當貴賣,得唔得呀????

唔.....我唔會咁做~~咁衰~~

哥今晚唔出現O既~我去訓LU,88 [/quote]

侯爵府

哥:

琴日去左邊呀?唔見妳既!!

係大埔廣場邊到開呀?叫咩名?妳睇d衫,覺得ok嘛?
幾百蚊一件,係咪扮歐洲貨果d呀?

子爵府

惠:
妳99好手痕咁,係都要妳打!!

妳仔仔咩事唔舒服呀?有無睇醫生?
]

係呀~~~佢手痕....吊.....

星期六我99帶左我仔返大陸,星期日夜晚返黎我到...到星期一朝早就發燒,不過唔高囉....佢冇咩胃口,睇左醫生,小小感冒,我99仲問係咪我 親佢....

子爵府

哥帥奶 寫道:
我有個fd個前同事係大埔廣場開鋪我個fd話佢日日都有$2000生意不過我話日日行過都唔見佢有生意我個fd話佢d 3買幾百一件不過佢攞貸好平
其實我覺得個個做生意都係咁唔係邊有錢賤你做好人姐d客都唔會知佢地會覺得你賤佢好多

唔係嘛...佢係where攞~???幾百係我間鋪d人一定話勁貴~~

男爵府

果間鋪好細間你知唔知之前有間鋪有個大聲婆呀係果間隔離英文名唔記得叫咩
我琴日開奶粉果時介都手好痛呀 :-( :-(
哥:

琴日去左邊呀?唔見妳既!!

係大埔廣場邊到開呀?叫咩名?妳睇d衫,覺得ok嘛?

男爵府

嘩???lost 咁多gei???
打得好大ga/??
~惠惠~ 寫道:
[quote]

我岩岩係99到打麻雀lost左成千蚊... :-( :-( [/quote]

男爵府

痴ga???
你問噃佢bring左你個仔去邊攪到個仔病呀!!!!
星期六我99帶左我仔返大陸,星期日夜晚返黎我到...到星期一朝早就發燒,不過唔高囉....佢冇咩胃口,睇左醫生,小小感冒,我99仲問係咪我 親佢....

侯爵府

哥帥奶 寫道:
果間鋪好細間你知唔知之前有間鋪有個大聲婆呀係果間隔離英文名唔記得叫咩
我琴日開奶粉果時介都手好痛呀 :-( :-(

唔係好記得TIM,我去開買衫果間,係向"拾捌變"斜對面!!
以前我係"拾捌變"到做過!! :lol:

妳有無貼膠布呀?我開可樂箱時,都割傷左隻手!!

男爵府

唔知呀我都唔識佢不過我個fd講
佢啱啱開鋪果時就同另一個男同事反大陸攞果個男同事識得個批發買好平幾十1件都我fd話佢有d攞$30佢都買幾百
~惠惠~ 寫道:
[quote]
哥帥奶 寫道:

唔係嘛...佢係where攞~???幾百係我間鋪d人一定話勁貴~~ [/quote]

侯爵府

~惠惠~ 寫道:
係呀~~~佢手痕....吊.....

佢唔係嘛,咁屈妳都有既!!
希望卓卓快D好返哂啦!!

男爵府

惠,你咪諗下lor
個個做生意都好衰ga la
要lose 邊個做呀
好似去酒吧飲酒,一樽beer都係$4-8 ja ma
佢地都賣百幾蚊一打la ,都好多人去玩ga
你如果攞到d衫靚,佢地係出面買唔到都會覺得好抵ga la
有次我o係尖沙咀買件衫$180 呀,跟住係花園街見到賣$100 ja
激,死我喇!!!

首頁

尾頁

跳至