夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇同老公講好後悔結婚同生仔

我唔只一次同老公講啦, 因為覺得都係做女時最好, 我老公表面無佯野, 但唔知有冇hurt到佢

複式洋房

Re: 有冇同老公講好後悔結婚同生仔

我都有講過 ,老實 ,forever 都係做女個時最好架啦 ,之魚有冇傷到佢 ,我冇理到呀 ,呢d野唔到我最心痛同心淡既時候我都唔會講既 ,邊理得佢咁多呀

大宅

有講過,我話後悔同佢生左女女,生完佢又冇理到我兩母女生活,害左女女。

大宅

無,始終講出黎都唔係咁好

別墅

我成日同佢講話後悔嫁比佢,但唔後悔生個仔架,但佢次次都潤我話:你唔同我結婚我都唔同你生個仔啫,你就想有咁so喇

公爵府

無講過....我地兩公婆重成日話而家開心過未結婚生囝之前tim呀

子爵府

好媽媽勳章

有陣時嗌交...好嬲既時候...會講一d後悔嫁比佢既說話...雖然係氣話...不過都知道傷害左佢...

[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

掉番轉想一想, 如果老公同你講呢句, 你覺得點?

所以, 我就算心有咁諗, 都絕對唔會講呢句, 除非預左要離婚!

男爵府

我個人認為講係無意思, 因為巳經發生左, 只可以話後悔做左結婚同生仔呢個step, 唔關係咪而家個老公事, 結左婚......問題就會一大堆出哂嚟, 有$$有問題, 無$$都有問題, 係在於自己點處理, 未試過想試吓既心態又或者會唸結左婚可以改變局面(只限於某類人心態), 到最後可能會好似呢個topic咁唸, 好後悔結婚同生仔

首頁

尾頁

跳至