想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

一條驗孕話有, 一條驗孕話無.....................

用大陸大衛牌驗就無
用香港萬秀x敦同活色生x都有
信邊過?
有冇人試過?

大宅

Re: 一條驗孕話有, 一條驗孕話無.....................

cathy913,

咁神奇?! 你同一日用兩種驗但結果唔同?

萬仔好準嫁, 你應該 bingo 左。

cathy913 寫道:
用大陸大衛牌驗就無
用香港萬秀x敦同活色生x都有
信邊過?
有冇人試過?

大宅

Re: 一條驗孕話有, 一條驗孕話無.....................

請問你day幾驗?咁cycle平時幾多?

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

係我同事問我,唔該晒你地!
我只聽過大陸果d無bb都有線
未聽過有bb show唔到出來
但有無理由香港幾十蚊一枝會有錯
全部都是同一日check的

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔係嚇你....早前見過有bk sister Post 過, 話 用活色生香同用D仔都有下淺線, 但幾日後又無左....

不過用曼仔基本上係好準, 好多bk sister 用完佢顯示深色, 再去診所驗, 診所既驗孕條都仲係好淺色 :mrgreen:

如果你仲係唔放心, 一係去診所驗, 一係等多幾日再驗

首頁

尾頁

跳至