自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

想換 Mcdonld "小飛象"

複式洋房

Re: 想換 Mcdonld "小飛象"

真係咁搶手咩﹖好彩我第1日就換

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我昨天搵晒成個屯門區都無呀 :-(

大宅

係呀, 星期六晚係屯門搵過, 換晒啦.... :-(
仲唔到咁搶手..

[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

別墅

如果有pm我, 可用Pampers L 超薄乾爽4片/$15 coupon交換一隻(Dumbo).
:-)

大宅

如花媽咪 寫道:
邊間 Mcdonld 仲有 "小飛象" ?

我今朝一早打左電話問過麥當勞, 只得返尖沙咀"海運大廈"果間, 仲有小量存貸, 你不仿去試下啦!
<< 主 信 實 無 變 >>
慈愛主信實無變, 在每天清晨, 主愛巳彰顯.
慈愛主信實無變, 沒有分陰晴, 主愛勵勉.
慈愛主信實無變, 日影西斜, 主愛更溫暖.
慈愛主信實無變, 沒有分冬暖, 主愛復眷.

副歌: 愛慕到達主跟前, 渴慕救主引牽. 困苦, 壓逼,
      憂心, 掛念, 神愛眷必不停斷, 神愛眷終不改變.

洋房

嘩, 咁搶手呀, 咁星期五開始換白雪公主, 遲去又係無 :evil:
聰爸太縱亞仔, 聰聰變咗頑皮仔, 聰媽就變咗長氣鬼

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩, 真系咁搶手, 好在我暫時換齊, 星期五要一早去換先..

首頁

尾頁

跳至