自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

想問下搵人揍小朋友大約要多少錢

複式洋房

Re: 想問下搵人揍小朋友大約要多少錢

揍放學然後帶返屋企, 好難可以做埋家務, 因為好危險,
識協助做功課通常都係有學識唔會做清潔,

你可以幫小朋友報托管班,請人接放學食啲嘢再送返學,佢再做家務,我有朋友就用這方式請人.

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

莉莉媽媽,

邊度既托管班可以代接放學架?可否pm資料比我?因我遲d可能都需要呢d資料,唔該晒!
愛我的人快樂幸福
害我的人必落地獄

禁止訪問

大宅

pls cheuk pm! :wink:

複式洋房

我都想知喎!
珠心算班好介紹@詳情@

複式洋房

Can anyone PM to me too. Thanks.
:wave:

複式洋房

sorry , 屯門唔係好知

莉莉媽媽,

邊度既托管班可以代接放學架?可否pm資料比我?因我遲d可能都需要呢d資料,唔該晒!

子爵府

我知屯門有間好似叫「青年天地」有的,在大興村興昌樓,是會接小朋友放學,再帶去中心的。
詳情你自已找找啦。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

男爵府

Can anyone PM to me too. Thanks

I need the information at Shatin.

Many thanks!

洋房

i paid 3800

首頁

尾頁

跳至