自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

恰你唔識計數(惠x )!!

子爵府

畀面勳章

Re: 恰你唔識計數(惠x )!!

男爵府

惠康真係好離譜喎.

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

超市成日都有啲咁o既嘢, 唔單止x康, 百x都係, 你攞貨時o既價錢牌分分鈡同過機唔同, 所以通常我會記低啲價錢, 到過機時會睇住過機價, 有乜唔啱即時叫佢更正, 講真, 佢哋全香港咁多分店, 山大斬埋條數都幾好, 找數俾供應商佢哋又唔會俾多, 哩啲差額應該賺唔少.

男爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

佢成日都係咁架喎!我試過見到咁樣,就問啲員工,佢話打錯咗喎!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

仲有...好多時d所謂黃牌貨品...個價錢係同後面個正價牌係一樣...搵笨!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

好搞笑嫁
原價 19.9, 特價又係19.9
原價 $2.5, 特價$10蚊四包 (點係呀, 你幫我計埋買四包…係無平)
原價 $2.5, 特價 $9.9 四包 (真係多謝晒, 平一毫子)
最離譜係….原價 $2.9一包公仔麵, 優惠裝係一包五個裝係 $15.5

試過童星點心粗麵大包裝標價係7.9, 埋單係15.9, 返到屋企先發現, 仲要特登搭幾蚊車去求証有無俾多錢

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至