產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

幫我妹妹改左條大肚褲 佢話好舒服呀..hehe

我妹妹有左6個月.. 我幫佢改左2條牛仔褲. 1條西褲.
好開心 佢話好舒服 好好著..著出黎又靚..
[/url]
該用戶已被刪除

Re: 改自己既褲做大肚褲好舒服呀..hehe

男爵府

同埋改自己既褲. 個款一定啱心水.
出面D大肚褲. 料又唔靚. 又老土.
睇得上眼少少既又貴. 真係買唔落手.
[/url]

大宅

有冇相睇o下

男爵府

點改呀請問?

大宅

Re: 幫我妹妹改左條大肚褲 佢話好舒服呀..hehe

你好勁呀!但由細碼可以變大碼咩,個patpat都會肥架嘛,大脾又會粗呢

男爵府

相呀. .. 要搵我妹做下model 先得.

改. 係剪走前面拉鍊個個位.
跟住車塊有彈性既布上去.
我個時. 如果有D 高腰D既褲改. 可以著到生架.

qqbobo,
.. pat pat 大左. 都無問題.
大脾唔係粗左好多好多都OK.
因為改左之後. 褲型有少少唔同.
條褲會著低左D架.

但係如果係肥4,50磅個D.. 咁當然唔得la.
重30幾個D. 應該無問題.
我啱啱又幫幾個朋友改左幾條.. :mrgreen:
[/url]

大宅

嘩,如果你係全職媽咪,有無考慮過自己開番間細細地改衣店轉為大肚婆而又想慳錢的媽媽呀

男爵府

咁又唔使要做全職媽咪都可以幫你地改褲既. 全職仲忙..

你都就黎生la.
你生第二個我幫你改.. :mrgreen:
[/url]

別墅

但係我唔捨得放棄我d靚褲喎....

男爵府

係呀. 我個時都係.. 不過總有1,2 條過哂時又唔捨得掉
又1,2 年無著既牛仔褲既.

衣家大肚個個係我孖生細妹..
我生第二個個時問佢有無唔啱著既褲.. 佢比左6,7條我呀.
[/url]

首頁

尾頁

跳至