嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

急問~BB鞋仔(for 12-18months )個鞋底有幾長cm ??

喺bk買咗對12-18months既disney bb鞋,但我仔仔得8個月,但係非常迫呀!我度過對鞋約12cm,係咪for 12-18months 呢?

男爵府

Re: 急問~BB鞋仔(for 12-18months )個鞋底有幾長cm ??

my baby now 13 months, wear 14.5cm shoes (combi)
[url][/url]

子爵府

Re: 急問~BB鞋仔(for 12-18months )個鞋底有幾長cm ??

咁即係不是for 12-18months 的?? 點算?:-( :-( :-(

子爵府

up :-(

男爵府

可能隻隻牌子有啲出入, 我囝囝著elle/芝麻街鞋仔4號都迫, 但係佢寫明係for 9-12個月, 但係我囝囝先啱啱10個月咋

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係只只牌子既鞋都唔同既. 你最好參考鞋既實際長度來計, 好過用月份計.

因為女仔同男仔既腳 size 已然唔同, 同埋有些 bb 只鞋又會比其他 bb 大些.

子爵府

應用bb腳掌長度去買...
我囡囡10m,著3號(內長12cm)仲有0.5-1cm鬆

男爵府

畀面勳章

我個女著芝麻街2號鞋.
鬆到死....
但佢都係寫明3-6個月的.
我諗個個牌子都唔同啦,同埋有d b腳仔可能會大d~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

首頁

尾頁

跳至