在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無鍾意得閒自己研究下八字命理既媽咪呀?

阿女番左學, 得閒無事我會借些講八字的書來看, 看了幾本覺得幾有趣, 但係又唔係完全明白, 有些都幾複雜下

別墅

Re: 有無鍾意得閒自己研究下八字命理既媽咪呀?

我都好有興趣, 你有無睇'峰山水起'?

複式洋房

我以前上過工聯會d堂,上堂d嘢就明,不過實際上連自己條命都解釋唔到. 但有d人某d嘢又睇到. 好似有次個friend拿佢個friend個八字, 我一睇就話呢個人無老婆, 我個friend 問我點知. 都幾得意

別墅

'峰山水起' 係電視節目嗎? 無睇過呀! 但係就睇過一些風水書, 普通既就覺得好簡單, 但係講關於飛星既就覺得好複雜!
miccheung 寫道:

別墅

我覺得係有些人的八字很容易看, 有些人的就比較複雜, 很多東西好難確定, 我都係睇自己的八字唔係咁肯定, 但係睇我細佬就睇到, 他本身的財並不明顯, 但係今年係他的旺財年, 果然由年頭開始他買股票就賺了好多錢, 真係唔到你唔信!

janiceysf 寫道:
我以前上過工聯會d堂,上堂d嘢就明,不過實際上連自己條命都解釋唔到. 但有d人某d嘢又睇到. 好似有次個friend拿佢個friend個八字, 我一睇就話呢個人無老婆, 我個friend 問我點知. 都幾得意

別墅

miccheung 寫道:
我平時都鐘意看命理書架,峰山水

首頁

尾頁

跳至