興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有邊隻軟件可以把mp3 format 轉做可以在cd 機播既format?

如題
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

侯爵府

畀面勳章

Re: 請問有邊隻軟件可以把mp3 format 轉做可以在cd 機播既format?

用Nero簡CD-Audio就咁drag果乍mp3落去就得啦!

記住用慢速黎燒喎!!

大宅

Re: 請問有邊隻軟件可以把mp3 format 轉做可以在cd 機播既format?

我download 左nero 7, 揀可以在cd player 播放的音樂cd既format 黎燒, 但係燒完放係cd player 度讀唔到, 點解?

侯爵府

畀面勳章

請問你用邊款cd-r碟黎燒?如何燒??

向電腦度play唔play得到呢隻cd-r??

舊式 cd player 未必一定support cd-r碟架!!

禁止訪問

大宅

我用cd-rw燒的, 我試過copy 一的cd 既音樂落隻cd-rw 度, 再放係cd player, 讀到

我燒完放係電腦同埋部dvd機度都冇問題

個nero 冇finalize呢個function 揀, 可以用dvd錄影機finalize 隻碟嗎?

侯爵府

畀面勳章

你試下用普通cd-r碟(not CD-RW)用慢速燒一隻啦(the disc's so cheap,right??),於燒錄時Nero會有一個option比你簡
finalize CD(no further write possible)架!!

首頁

尾頁

跳至