想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好緊張, 好緊張啊~~ 我既姪女就黎出世啦!!!

今朝早4點, 我4叔仔既老婆入左醫院待產啦!!

好緊張呢~~ 因為我同4少奶好fd架~~ 平時都會打電話, msn傾計咁~~ 所以我好期待呢個baby既來臨~~

好想陣間去探下佢, 但佢又未生得, 99叫唔好去住喎.... 又講話咩未重陽就生, 又唔知點點點, 我都真係唔係好聽得明佢講乜.....

等我而家將部相機叉定電先!! 等陣去影相!!

加油呀!! bb囡~~ 我地全家等緊妳架!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

Re: 好緊張, 好緊張啊~~ 我既姪女就黎出世啦!!!

恭喜晒呀
唔好理你99講咩野喇,最緊要BB女健健康康.
你等4少奶生左先好去探佢喎,唔係佢入左產房,你去到又見唔到佢,白行呀.
睇左send d bb相上黎睇下.

男爵府

新生命既來臨真係令人開心
恭喜哂

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒

記得同BB影多D相呀

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜哂.....

珍珠宮

多謝晒大家既祝福~~

但到而家都仲未有消息啊~~ 有d擔心呢~~

因為4少都會入埋產房, 我又唔敢打比佢喎~~ so而家都仲未知情況係點呀~~

珍珠宮

呵呵呵~~ 好開心~~

今日bb終於出左世啦~~ 6磅幾呀~~

不過呢, 真係辛苦左4少奶囉~~ 由尋日凌晨4點入左院, 到今日下午7點幾先生到!! 痛左足足39個鐘有多呀!! 痛左1日1夜先入到產房, 到4點幾都未開到10度, 要打催生呀!! 我諗一定好痛架啦~~

妹妹, 妳以後要孝順媽咪呀~ 佢生妳生得好辛苦架!!

聽日我會去探佢呢~~ 我諗住買張好靚既被仔比妹妹~~ 妳地話好唔好呀~~ (被既質料係絲絨, 用絲帶圍邊, 上面綉左PRINCESS既字樣~~)

然後等佢返到屋企, 我同老公再比封大利是佢~~ 哈哈~~

別墅

恭喜!!!!恭喜!!!!

伯爵府

恭喜哂呀!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

D被好靚呀~~ 你呢個伯娘真係呀

首頁

尾頁

跳至