自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請提供 NB / S size 尿片價錢...

各位精明媽咪 :

可否提供 NB / S size 尿片價錢及邊隻好用? 上一胎用噓噓樂until 6 months then 轉huggies, 今胎想用番噓噓樂, 但其它mama's comments 不好(好耐冇用, 唔知變成
:-D :-D :-D

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

Re: 請提供 NB / S size 尿片價錢...

我建議你用Fitti,因為準媽咪或初生bb入會時, 會送一張$10 coupon(可於藥房用)同埋4送1coupon, 即係買4包NB, cut D印花出黎貼上張coupon道, 就可以換一包S/M碼片, 成$6x一包, 來來回回慳成$7x.之後再轉另一隻牌子都無所謂, 不過我覺得佢D質地同價錢都OK.

別墅

fitti係平,但會漏尿...
而且買4送1己經於9月1號stop左,於8月31號前寄出或登記的申請先買4送1表格

你可以用petpet,我自己未用過,但好多人都話ok,佢都好平,我今早問過藥房細碼34元有46片,重平過fitti

我自己個女用噓噓樂,我又覺得ok啵

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

吓送完啦我都唔知添. sorry.

我呀女用Fitti又冇漏尿喎. pet pet同fitti係姊妹廠, 但quality仲差D. 唔係太好, 腰位包膠好焗身, 又無magic tape, 好易唔覺意stick落bb個身道.

不如用Goon

Juana 寫道:
fitti係平,但會漏尿...
而且買4送1己經於9月1號stop左,於8月31號前寄出或登記的申請先買4送1表格

你可以用petpet,我自己未用過,但好多人都話ok,佢都好平,我今早問過藥房細碼34元有46片,重平過fitti

我自己個女用噓噓樂,我又覺得ok啵

大宅

Thanks oiyau2005 & Juana,

我會試下用fitti, 噓噓樂 & petpet先, 因為New born BB好快就會轉S碼, 到時再睇下轉邊隻啦 !!

:-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至