美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

激光矯視手術 - 養和

我準備11月中做激光矯視手術,係養和做,負責醫生係謝道欣,而家已經開始有d緊張?大家可以分享一下嗎?謝謝!

別墅

Re: 激光矯視手術 - 養和

我都係響養和做, 已經做左6年, 係李維達醫生負責, 好開心本來成千度近視變左而家零度, 睇野清楚晒! 只係唔夠瞓或者雙眼太疲倦先至朦朦地, 平時好清晰!

大宅

我是找張叔銘,已做了7年.

民房

請問兩隻眼一齊做嗎? 共多小錢?

大宅

是兩隻眼一齊做,要2萭幾.
sofie 寫道:
請問兩隻眼一齊做嗎? 共多小錢?

民房

要成2萬4千蚊...最新個隻...intralase...

大宅

我 2 年前都係謝道欣醫生做, 效果好滿意~~~

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想請問,做激光矯視手術除左養和,其實仲有無其他選擇?? 價錢會唔會based on度數而加減??

正常要take 幾多天休養 or 整個療程其實要幾天??

大宅

好多都有得做, 好似法國、港安、香港激光矯視中心等.....
價錢係唔會based on度數而加減0既..
我果時星期五做手術, 星期一返工就ok, 因為其實係第1日覺對眼有少少唔舒服, 第2日已經無乜0野, 又唔痛.....

首頁

尾頁

跳至