自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

Re: 我老爺咁講,你信唔信?????

佢地係尤得BB四圍屙, E家發展到唔比褲BB著放佢落學行車, 行到邊屙到邊
ABCD媽咪 寫道:

大陸就算現在好多bb也無用片架
一出世就訓練定時定候去屙..
佢地d褲仔中間係一個窿
連褲也唔洗除就屙到

複式洋房

我都信, 因為我奶奶話以前喺大陸係唔興尿片呢家嘢, 個零兩個月bb 已經的佢哋去廁所, 臨瞓前又的, 半夜又的, 等到佢哋痾為止, 我老公同姑仔細個都係咁架.

子爵府

我都覺有可能喎,只要教佢個o個勤力d

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我聽我阿媽話e+d大6人都係出世開始唔洗著片~
我大6既表姐岩岩生完bb幾個月,我阿媽話佢都無著片,連尿布都唔洗,訓醒覺就"兜"佢柯尿,未試過lai尿喎 ?-(
如果係咁年中慳唔少尿片錢

男爵府

視乎戒片的定議,有

大宅

maymay1037 寫道:
佢話佢個仔係一歲多d,就介咗尿片,個妹就10個月大 有無可能呢~~~一歲多介咗片就唔奇,但10個月大

信、有恒心便ok
我囡囡介夜片、頭一星期晚晚半夜叫她去尿尿、
才2歲、 :-( :-( :-( :-(
好彩才尿尿4次

大宅

So??

大宅

我99話她 4 個子女係 4個月就識啦... 以前用尿布, 煩麻...
所以而家我個女成18個月都唔肯坐痰罐, 她由bb 4個月大時就 O 到而家, 我好大壓力...
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

首頁

尾頁

跳至